як продавати автомобіль?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем nzi, 29 жов 2012.

  1. nzi

    nzi Місцевий

    Авто:
    vw passat 1.6 TD був
    І так виникла потреба продати автомобіль, через то що з'явився службовий і в родині всі на новіших автівках і боюся авто 1989 року яке не їздить швидко зігниє. купував авто в брата, тому вперше стикаюся з такою операцією. хочу почути поради людей, які вже продавали своїх улюбленців. можна також поради щодо формування ціни, а то визначити її як виявилося не просто, орієнтувався по сайту ріа, але всі хто приходили казали в Вашому магазині ціни нижчі бачили і нагло збивали ціну. розкажу про свій малий досвід продажу, його мало бо часто у відрядженнях і всім показати не виходить. телефонують зазавичай не дуже адекватні люди вбільшості і нагло збивають ціну без огляду автомобіля. є такий тип, яким авто сподобалося, але вкінці-кінців виявляється гроші мав позичити в родичів, а зараз не позичають давай за то що в мене є. були і такі екземпляри, які приходили бакланили авто і відразу хотіли купити документи. і найвеселіший народ, який 3 рази дивився на авто і вкінці каже класний автомобіль, але вже старенький я напевно буду щось новіше шукати... а ні є ще веселіший, який шукає небите не МАЛЬОВАНЕ 22-річне авто в ІДЕАЛЬНОМУ стані. Такі бувають?
    напевно варто і опублікувати предмет розмови http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_b3_9178539.html

    хочу ваші думки нарахунок даного авто. потрібно замінти лобове скло і замінити пороги, це нарахунок ціни.
     
  2. Rules

    Rules Аксакал

    Авто:
    Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    проведи косметичний ремонт і авто легше піде
     
  3. Prizrak

    Prizrak Місцевий

    Авто:
    BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    http://carwert.com/ введи параметри машини і отримаеш більш-менш реальну ціну,
    реестрація обовязкова, дає три безкоштовних оцінки авто.
     
  4. Privat7777

    Privat7777 Active Member

    Авто:
    passat b3
    3500$ його ціна:) і ше +торг
     
    Останнє редагування: 29 жов 2012
  5. Kinder

    Kinder Аксакал

    Авто:
    VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Передам свій досвід!
    Авто хоч і не продав за два виїзди на базар, але не сумую із-за того, не брали бо коробка автомат була і хотіли за копійки.
    Я ніколи не продаватиму авто з можливістю навіть мінімального торгу.
    Виставляю ціну, яку вважаю, пишу на шильдику "без торгу" і реально не йду на жодні уступки!
    Про машину розказую все що знаю і кажу "ви його або берете або ні" і ніяких претензій до мене в разі чого. Ціну нінаяку фігню не упускаю при жодних обгрунтуваннях! Машина продається в такому стані в якому є і за таку ціну!
    Людям зазвичай психологічно комфортніше почути завищену вартість, а потім отримати знижку. Гімно то правда! Клієноти готові торгуватися до сраної немочі!
    Вони починають царапати, шкрябати. крутити, відкривати, газувати і бакланити! А потім претензії висувають ще на базарі що авто НЕ в ідеальному стані. на що я відповідаю: "А чого МАЄ БУТИ в ідеальному стані"!? Воно є таке яке є і продається в такому стані за такі гроші або береш, або проходиш далі!

    Це моя лише позиція продажі авто!
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Privat7777

    Privat7777 Active Member

    Авто:
    passat b3
    З такими вимогами то ти і 20 виїздів зробиш :)

    Просто треба реально і адекватно оцінювати свої авто і все буде ок:)
     
  7. Kinder

    Kinder Аксакал

    Авто:
    VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ти про вимоги говориш чи про реальну ціну авто?
     
  8. Privat7777

    Privat7777 Active Member

    Авто:
    passat b3
    і про те і про інше:)
     
  9. Kinder

    Kinder Аксакал

    Авто:
    VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А ти знаєш яку вартість я тоді виставив говорючи стверджувально?! )))))

    Я написав, це мій принцип продажі. Можеш так не продавати.
     
  10. nzi

    nzi Місцевий

    Авто:
    vw passat 1.6 TD був
    хахахаха. десь така думка була у деяких. воно то може і так, але на ринку ціни інші. але дякую за відповідь.
    за таку ціну майже можна доки окремо продати і авто по запчастинах вроді. не досліджував, але таке чув.
    якщо я не помиляюся колега Privat7777 знайомий з польськими автомобілями, тому для нього дивні такі ціни, але вони є в Україні такі.
     
  11. Privat7777

    Privat7777 Active Member

    Авто:
    passat b3
    уявляю ))))
    Я так не продаватиму:)
     
  12. Kinder

    Kinder Аксакал

    Авто:
    VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я про вартість свого авто коли продавав ні слова не сказав, як можна говорити про оцінку мого авто ? ))))))))))))
    Не продалося бо було на коробці автомат, а люди хотіли механіку, ну автомат би також могли купити но в пів ціни ))))))))))))))))
    КІТ був поруч як пасажир, разом на базарі торчали ))))))))
     
  13. Kinder

    Kinder Аксакал

    Авто:
    VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Удачі!.......
     
  14. Privat7777

    Privat7777 Active Member

    Авто:
    passat b3
    Ну так чесно ти б купив би своє авто за таку саму ціну ? :)
     
  15. nzi

    nzi Місцевий

    Авто:
    vw passat 1.6 TD був
    4 роки тому я за більшу купив. а чому б і ні. і ціна в мене нижча за ринкову ще й торгуватися даю. за ті гроші що я скинув можна все переробити там. я б не продавав, але що з ним робити? гаража немає, щоб поставити хай чекає, та й старенькі авто не люблять стояти, а так то покупець щасливо собі доробить що йому не подобається і буде кататися в своє задоволення. та й я не то що хочу спихнути пасіка, докінця ще сам не вирішив напевно чи продавати. були 3 людини, які дивилися автівка сподобалася по ціні не зійшлися, тому я проблеми з того не роблю. а створив тему, щоб почути думки інших продавців, бо рано чи пізно всі змінюють автівки, а описаного всього процесу я не знайшов, тому вирішив обговорити на форумі.
    поки 2 поради
    1) зробити косметичний ремонт
    2) поставити нижчу ціну.
     
  16. dima1405

    dima1405 Місцевий

    Авто:
    VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Косметику робити не раджу по декільком причинам перша якщо немає часу (все робитимуть майстри) то це вильється в хорошу копійку, яка додасця до ціни, по друге косметика потребує вирішення дуже великої кількості мєлочовки що зновуж тягне час і гроші. По третє косметика це не капіталка (десь підмазали десь підкрасили десь підчухали) а отже є велика ймовірність (авто стоїть на вулиці) що через невеликий проміжок часу авто матиме такий самий вигляд. Покупцю аргументуй наявність всих недоліків як позитив бо ти не захотів замулювати очі косметикою а просто скинув ціну саме на ремонт.

    Що до ціни скільки б ти не виставляв всерівно знайдеться клієнт який буде требувати знижку. Аргументуй свою по типу: ідеальний коштує 6тис, я продаю за 5тис, в різницю входить пороги 100зелених, сварка 100, малювання 200, нове скло 150, поліровка 100, обслуговування двигуна 300 все інше на мєлочь. Ви (покупець) робитимете для себе а я на продаж от і різниця якості робіт. ТОрг роби лише на місці при огляді і то абсолютно адекватній людині. Успіху!
     
  17. Rules

    Rules Аксакал

    Авто:
    Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    і не забувайте що ціни які стоять зараз в оголошеннях на 10-20% вищі ніж ті за які авто піде. в народу тупо немає грошей, тому з ринковою ціною можна вічно продавати авто
     
  18. Vexler

    Vexler Аксакал

    Авто:
    Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Краще продавай як є. Ціни саме зараз на автівки (незалежно від бюджету) відчутно зменшились. Тому як би не хотілося, але не може б3 20років коштувати одну і ту ж ціну :) Чудес не буває.
    Зараз люди не мають грошей і торгуються навіть за 20гривень, як це не смішно) Тому без торгу ніяк. Хоча на кожний товар є завжди свій покупець :) одне діло чи є бажання чекати його місяцями-роками)
     
    Останнє редагування: 30 жов 2012
  19. KIT

    KIT Аксакал

    Авто:
    ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    та, були ми тоді на базарі. Якщо не помиляюсь, то ціна була адекватна, а машина чиста. То народ достьобувався до чого тільки міг...
    Свою як продавав, то теж неадеквати були, але зрештою знайшлась людина, яка подзвонила і приїхала з КИЄВА!! Без торгу і прирікань попросив розповісти про машину, дав налічку і поїхав.
    Для автора: оголошення на авторіа з максимальною кількістю фоток і всіх ракурсах. Всі проблемні місця крупним планом. Максимально описати машину і ціна без торгу. Це відсіює мудаків. + все вирішуєш по телефону і не їздиш на оглядини-самі приїдуть. Удачі
     
  20. MARTINI

    MARTINI Добрий Адмін

    Авто:
    Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Їздив гольфом на базар кілька разів, раз навіть у Франківськ. Я взагалі не знаю, чи там хтось машини купує. Продався він по огоолшенню в Вашому магазині. Машину забрав перший, хто приїхав подивитись.

    Коррадо продавав опублікувавши тему тут і виставивши об"яву на авто.ріа . Продалася машина досить швидко, всього десь за 2 тижні, попри те, що авто доволі специфічне. Дивився один колгоспник, якого я фактично відговорив "не нужна тебе такая машина, брат", а потім приїхав покупець з Дніпра. На торг я не був налаштований, але скинув 300 єнотів, зрештою, він сильно і не торгувався.

    Мені позиція Кіндера найближча. Головне, постав адекватну ціну. А якщо починає торгуватися, кажеш, ок, скинути можемо скажімо 100 баксів на магнітолі, 200 на комплекті зимових коліс, і так далі. Якшо каже, ну от тут в тебе крило погнуте, ти кажеш "так, я знаю, тому така ціна, не було б погнуте, ціна була б вища"
     

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)