Або глюк тільки в мене, або час форуму обганяє реальний на годину. Просвітіть мене темного.(на даний час, 26.03.2008 12:52, до цього такого не помічав).
Відповідь: Час форуму? Ми в різних часових поясах. Це зроблено для того, щоб люди спати швидше йшли Зараз поміняємо
Відповідь: Час форуму? в мене стоїть +2 Київ і час форуму відстає на годину від реального, шо я тобі і намагаюсь пояснити. Таке враження, шо дійсно медицина безсила.
Відповідь: Час форуму? Марк на форумі GMT +2 щойно первірив а по чому ти дивишся час на форумі ? я дивлюсь по часу додання допису.
Відповідь: Час форуму? "Часовий пояс GMT +2, зараз на форумі: 10:15." Оце написано внизу сторінки форуму, зараз реально 11:15. Дописи так само відстають в часі. Неможу в*їхати, в чому я туплю або в чому глюк, якшо ставити GMT+3, тоді час нормальний, але часовий пояс не наш, а Масква.
Відповідь: Час форуму? є теорія одна не знаю чи проканає в даному випадку. На телефоні стикнувся з токою штукою шо виставив часовий пояс GMT -2 (ну забув я шо в нас +2) потім коли було переведення на літній час мій телефон ніфіга не перевівся тоді я побачив як я тупанув і поміняв на то шо мало бути але замість того шоби виправитись я мав час GMT +2 +4 тобто пояс поясом але якшо хтось коректував час з якихось причин то та дельта(корекція) буде додаватись при зміні часового поясу. лікується зведенням дельти до 0 або налаштуванням синхронізації часу з світовим годинниковим сервером. не знаю чи тут та сама ситуація то лише теорія.
Відповідь: Час форуму? У кого нетакий час - ідемо у налаштування власного профілю та ставимо хоч по Грінвічу.
Відповідь: Час форуму? Розібрався блін нарешті. Треба ставити DST завжди увімкнено, а не автоматично. Тепер час нормальний.