А чого на сайті і форумі різні іконки? На форумі величний логотип VW, а на самому сайті якась хня кольорова. Пропоную звести все до значка VW!
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму Зроблено. Іконка випадково змінилася під час планового оновлення форумного двіжка. Дякую за уважність. ПС. Шльома, куда пропав екс-мій гольф? Як поживає? Чого не приїжджаєте на з"їзди? Там у мене валяються ще деякі штуки які він мав би забрати. Я не знаю тримати чи розпродувати їх
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму Травеле, ти всього не забереш... все не поміститься... я тобі поможу . Мартіні, згружай в мій багажник!
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму Та власне ніде не пропав, їздить успішно. Машиною, ніби задоволений. Ту поломку з кріпленням подушки успішно пофіксав сварочним апаратом . На рахунок зборів - то тут нічого не скажеш, потрібно нам обом вже нарешті до вас всіх навідатися. Тільки от якщо мене тримає робота постійно за яй... жопу, то він взагалі нікого не знає, і тому нам треба якось разом. На рахунок барахла я йому передам, мабуть він навіть не здогадується про це
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму Схоже, що не зроблено. На головній сторінці сайту далі логотип невідомого автовиробника ..
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму Шльома нафіга плодити дрібні теми про поломки якщо є класна тема присвячена цьому (http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=58) модераторів треба шкодувати вони теж люди...іноді шутка юмара шановні модератори
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму :idea:шото на форумі замість значка VW білий кружок(то що так модно зара)
Відповідь: Іконки Favorites сайту і форуму Соррі за офф, але є важлива інфа!!! Я підключив усіх моїх одногрупників до роздумів про лого! Є декілька ідей, на з"їзді покажу!