Шановна Адміністраціє улюбленого сайту про кохані наші мафинки. Беру приклад з Флая і пропоную ось що - в звязку з велетенської кількістю тем в розділі "Технічний" дуже важко знайти щось - то шо хочеш - рябить в очах. Пропоную розділ технічний поділити ще на кілька гілок - "Двигуни" "Ходова" "Косметика" "Розмитнення" і т.д. Я б наприклад від такого просто плакав од щастя.:-D Думаю колеги по керму також...:-D
Відповідь: Раціональна пропозиція а якшо серйозно, то я й сам уже давно думав про те, як оптимізувати структуру форуму. Непроста, скажу вам, задачка. Власне, пропоную в цій гілці залишати свої пропозиції, які розділи ви хотіли би бачити у форумі
Відповідь: Раціональна пропозиція Ну, якщо собі так поділити то по простому виходить ось що. Треба звісно дати тому всьому хороші назви. "Двигуни" "Салон/косметика" "Ходова/кузов" "Звук/електрика" "Розмитнення/юридичні питання" І біля кожного вліпити маленьку підказку про шо там власне балакати можна.
Відповідь: Раціональна пропозиція І посилати в "цимбали" червяків, які пошуть теми шось на кшалт "Поможіть, в мене місячні"...:mrgreen:
Відповідь: Раціональна пропозиція В принципі потреба в оптимізації є лише у блоці Volkswagen Блоки Клуб і Всяке змін не потребують Я собі уявляю цей блок після реструктуризації так: Двигуни Ходова і кузов Косметика і звук (салон, тюнінг, аудіосистеми тощо) Електрика і сигналізації Юридичні питання (розмитнення, ДАІ тощо) Автобазар Світ VW (новинки, лінки, статті, картинки тощо)
Відповідь: Раціональна пропозиція Думаю, що не варто так розпилюватися, бо будемо самі плутатись. Як на мене - найкращий варіант розподілу технічного це двигун підвіска кузов інше Такі розділи як косметика автоматом входять в кузов, а такі як звук чи сигналки вже не настільки розповсюджені, щоб для них робити окремий розділ. імхо.
Відповідь: Раціональна пропозиція косметика може бути не тільки кузов косметика це і салон, і підсвітки, і тюнінг
Відповідь: Раціональна пропозиція Реорганізацію завершено, тепер у нас дещо чіткіша структура, яка повинна була б полегшити навігацію по форуму і для тих, хто пише, і для тих, хто шукає інформацію. Велике прохання до всіх, якщо побачите, що якась тема не у своєму розділі - повідомте мені... я міг щось пропустити, коли сортував гілки за темами
Відповідь: Раціональна пропозиція а ще всякі штучки в бардачку, якими дівки малюють собі писки Для мене особисто жодна підсвідка не може мати статус косметики Тюнінг і косметика, як на мене, теж різні речі - тюнінг це налаштування авто для кращих технічних характеристик а косметика це штучне покращення зовнішнього вигляду. Ніколи ще не бачив, щоб від зміни кольору чи виробника помади кобіти починали краще займалися сексом Але якщо так вважає більшість - схиляю голову і нічого не маю проти.
Відповідь: Раціональна пропозиція я рахую що кожну запчастину можна помити чи підмалювати то вже косметика - того і підтримую Мартіні
Відповідь: Раціональна пропозиція реорганізацію вже завершено, сподіваюся тепер у нас все на своїх місцях