Вмирає двигун

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем player777, 30 лис 2010.

1. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    Купив машину місяць назад в іншій області в перекупщиків....,тому про мотор нічого вивідати в них не вийшло,зараз зауважив що мотор підбирає масло і то не мало(((,десь 60-70 грам на 100 км,знаю що капіталку робити не вигідно,краще новий купити з закордону,хотів спитати чи не поможуть якісь присадки чи "мотор-доктор" чи ще там щось ще певний час поїздити чи навіть не тратити грошей на них?????

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Спочатку треба діагностика двигуна, можливо достатньо поміняти сальники клапані і всі проблєми......

3. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Ну "вмирає" це ще за круто сказано, з таким жором. Це немало звичайно, але й не катастрофічно, звичайно шкода, що зразу не перевірили, хоча таких речей дуже і не побачиш, хіба по якихось вторинних признаках. Вихлоп який в машини? Чорний, брудний? Чи ні? Свічки як виглядають? Компресію міряли? Просто глянути треба, може це сальники клапанів, може кольца, може ще щось не дуже страшне.

А присадки, цього не підкажу, я особисто від них подалі тримаюся, але є люди, що льють і тішаться. По них може хто інший підкаже.

4. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Добра половина присадок які в нас продають то є туфта, від якої за 10000 км дубеніють сальники і масло починає брати в рази більше!!!

5. player777

player777 Active Member

діагностики мотора ще не робив,на днях планую,все нехватка часу,цілими днями на роботі!Хтось підкаже скільки приблизно буде коштувати такий двигун як в мене?????

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти поїздь трохи і назбирай статистику скільки на 1000 км ...грами на 100 км навіть не заміряєш полюдски.
    Якщо в тебе двигун АСС або АДД то не дешево... Дай код свого двигуна
    Присадками і двигун не врятуєш а масляні канали забити точно можна

Останнє редагування: 30 лис 2010
  7. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    60-70 грам на 100км мотор вмирає.... От в мене вмирав мотор недавно то на 100-120 км брав 1,5 літра ото вмирає а в тебе хм незнаю що сказати сам недавно за кермом )))

тут на форумі є люди які тобі можуть допомогти ))

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Зроби діагностику! Можливо в тебе мастило через якийсь сальник протікає. Доречі лампочка тиску масла не мигає значить ремонт буде недорогий(в порівнянні з котом в мішку). Зателефонуй КУМу він багатьом вже допоміг:)

9. player777

player777 Active Member

Та проїхав вже 950 км після заміни масла(як тільки був купив відразу масло поміняв),звідти і вичислив грами на 100 км )),а мотор в мене АДД,приблизну ціну не знаєш???

10. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Та збийся ти з новим двигуном!!!!!!!!!!!!! :morning1:
    Може там треба сальники нові кинути чи кільця!
    В мене тож жерло капець, всьо обійшлося в 150 еуро на запчастини і 1600 грн робота, капіталка головки (сальники, клапана, направляючі, гідрики, прокладки), заміна кілец (кільця, прокладка), і усьо, зато знаю точно, що з двигуном всьо гут, бо бу то кіт в мішку!

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Коли я залив ESSО(взяти нахаляву,півсинтетика) в свій двигун то розхід був почті 2л/1000км і дим. Після 2000км злив і вернувся до Кастрола(півсинтетика), то долив до слідуючої заміни - 0,5л(8500км). Причина: ліве масло і горіло.
    також наперед глянь сальники і купуй масло в перевірених виробників

12. player777

player777 Active Member

Масло був поміняв ,проїхав 1000 км і помітив що бере,лив півсинтетику ХАДО 10W-40(масло брав мені друг на автобазарі на Зеленій)

13. XFox

XFox Місцевий

Якщо чесно, то я би побоявся брати масло в нас на базарі...
    Попав тільки раз на нормальне масло, в франеку брали майстри, після кабіталки лили, тебоіл, кльове масло.
    А так, то беру в знайомого, возить з польщі :)

14. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Аналогічно!!!!!!!:yes:

15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    на Лукойлі продається

16. XFox

XFox Місцевий

10W40 нема:morning1:

Поділитися цією сторінкою