+1 Corrado

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем MARTINI, 7 жов 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Сьогодні видатний день :) В даний момент з Києва до Львова на постійне місце проживання їде VW Corrado , нашого полку прибуває :)

До сьогодні авто належало багатьом відомому товаришу по імені Хат

А тепер новим щасливим власником став мій старий друг botsman , з чим пропоную нам всім його привітати і побажати щасливої дороги до самого Львова :) Ура!

ПС: ось такий він кругообіг коррад в природі :) Тягнуться машинки на Захід, поближче до Вольфсбурга :)

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    найщиріші вітання botsmanу, і чекаємо стоврення теми з його корком та фото :)

3. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Wiiiiii!!! WIIIIIIIIIII !!! )))))))))))

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Вітаю!
    Скоро у Львові буде центр Скірокко-коррадо

5. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Вітаю-вітаю!!! Нехай їздить і не ламається!!! То та що 2.0 з компресором? Центр Скірокко-коррадо то точно, багато їх до Львова перїжають.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    так точно, 2.0 G60 :)

7. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Поздровляю! Чтоб каталось в кайф!!!

Мне это нравится !!!:)

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Мої вітання власнику! Сподіваємся що буде активним учасником VW руху!

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Центр Scirocco то точно. Але хотілося б більше правильних скірок, активних в клубних справах, зустрічах, щоб власники розуміли що за машину вони мають.

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну нарешті Сірко-корко з'їзд в Лємбергу буде чи ні?

11. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Круто!!!!! :)

12. botsman

botsman Початківець

Duke II
    на разі всім дякую у двох словах, бо не сплю вже другу добу і трохи змучився) ))) - туди на літаку, а назад на рекеті))) Адреналіну додало ближнє світло, яке зараз світить на 10 метрів вперед))) Всю дорогу "ловив" машини, а останні км взагалі за фурою плівся))) Але, щоб не їхати з порожнім баком в гараж - залив бензини біля Сихівського мосту і дав копоті так, що вперше вентилятор не перестав працювати після вимкнення мотора ГГГ))) Ну, і звісно, на мості я був не сам ГГГ) Кора рулить :)
    з.і. йоп - які корки вночі ужос, дорогу ремонтують + аварії і, в підсумку, дві години простояв, вже приглядався до мотелів.

• Подобається Подобається x 1
  13. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    Там є таке система, якщо мотор заглушений, тиск масла більше якогось там і температура більше якоїсь там включається вентилятор щоб бенза, ио то в каналах до форсунок, чи де, точно вже не памятаю, не понакипала. В мене теж часто так буває, то добре, значить та система справна ). Раніше теж думав чого так, поки не прочитав. Часто ще буває що виходиш з машини закриваєш, і вентилятор включається. Перше думав що в мене щось з проводкою ))), потім виявилось що навпаки все справне.

14. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Вітряк по ідеї має включатися ТІЛЬКИ від температури ОР.... :morning1: Ну в гольфі то точно :D

15. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990
    На Гольфах та система тільки на ПГ моторах була, тих що Rally G60, на інших вроді ні, можу скинути сторінки з мануеля і мануель де то описано. Вот знайшов, трохи не правильно написав перший раз:
    Система After Run, коли мотор заглушений і під капотом є певна (висока) температура і тиск в паливній рампі падає нижче певного значення включається насос і вентилятор. Це зроблено для боротьби з кипінням бензини в рампі і як наслідок утворенням повітряних пробок в системі подачі топлива.

16. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Теж приєднуюся до привітань! Вітаю!!!

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Вперше зустрілися сьогодні дві сестрички, майже близнючки

Але ви не повірите, одна з цих машин червона, а друга синя :)

Не спішіть тепер писати на форумі Фа-фа Мартіні, переконайтеся, що це справді я :) Машини реально легко сплутати, колір ідентичний (ледь-відчутна різниця на фото зумовлена тим, що я саме виїхав з автомийки), задок теж трошки задертий однаково, капот майже однаково покоцаний

Кору Боцмана можна відрізнити по рідним фарам, гучному прямоточному вихлопу і злій губі під переднім бампером :) Ну і диски

Машина досить живенька, є кілька проблемних місць, але то все дурниці, все зробиться

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Капєц.... То фотки на хуторівці зроблені там де реабілітаційни центр?? о_О
    Я живу звідти в 5-ти метрах))))

А по темі, то вітаю з покупкою!!! Тепер треба буде зробити шось шоб дійсно від Мартіні відрізняти!

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тоді боцман твій сусід, це виїзд з підземного гаражу, де живе ця червона коррада :)

20. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    я не зрозумів, що це означає? фотки зафотошоплені чи що?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)