Увага усім,на нашому форумі прозвучали гучні фрази в різних напрямках стосовно того в кого всеж жвавіший Сірко,дану тему створено, щоб обговорити умови батлу який і покаже кінцевий результат.Доречі приз запропонований "GREEN цитую - "Від мене особисто - переможцю - пляшка справжнього французького коньяку МАRТЕLL" Запрошую бажаючих і не голослівно,а на ділі показати себе. Я пропоную дату 20.04.2013.
цеж наступного року, прийдеться довго чекати вибачте 20.04.2012 Прошу Адміністрацію ЗМІНИТИ РІК ПРОВЕНЕННЯ ПРОПОНОВАНОГО БАТЛУ на 2012.
А в нас в клубі скільки гольфів, ото би батл між ними зробити. Там і класи можна нормально зробити. І конкуренція сильніша.
цікаво-цікаво, ану я небачу описів про Олега М. Іі нашого Адміна в чий город закинули ,що його Сірко мохом поріс і там Жвікі завелись. Прошу Адміністрацію всетаки словену перепалку кинути в потрібну тему СЮДИ.
як варіант зробити батл груповий і класовий, в даний момент мова про вас,а багато нелише гольфів, і Пассатів і моделей Ауді, хоча гольфів напевне ,що найбільше.
но-но-но ми ті теми тут непіднімаємо,ми вже були з ляпсами,обговоримо її в іншій темі аля ФЛУД ,а причину теми почитай з сторінки 19 теми http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2898&page=19
Згоден 100% тут свої нюанси дир-дир-дир,я абкатку якрах мавби завершити,хоча незнаю наскільки це доцільно,всеж дизель не для батлів це ж не розробка AUDI для Дакар
тоді явно буде видно які всі герої НА язик ,хоча 100% впевнений Олег М.принципово приїде ,а після перемоги назюзюкані будемо я і Олег це вже напевне. а можна питання ,що такий варіянт розглядається в силу того,що Чийсь Сірко дійсно мохом поростає і жвірів в собі всяких розводить? Блін шкока легендарного пропаде так
Приз-бухло Приз найшвидшому Sсіrоссо у весняному спринті. До речі, 20квітня день народження однієї зловісної особи. Хоча без цієї особи не було б VОLКSWАGЕN !