В мого друга у Києві лежить мій капот. Дуже треба перевезти. Може хтось буде їхати машиною і не в напряг йому буде той капот???
Відповідь: Допоможіть привезти капот з Києва попроси його щоб він передав "євроекспресом", або "ваш час", попадеш приблизно 20-30 грн, завтра можу точніше сказати, і всі проблеми вирішені. капот тобі не всі погодяться бо це габаритна річ.
Відповідь: Допоможіть привезти капот з Києва Краще шукай у Львові перевізника ІнТайм. У них одні з самих дешевших цін на перевезення грузу по Україні!
Відповідь: Допоможіть привезти капот з Києва Підтверджую. Пару разів користувався їх послугами, нормально. Ось вони http://intime.com.ua/predst_show.php?id=15
Відповідь: Допоможіть привезти капот з Києва передзвони і взнай ціни на кілограм. євроекспрес сат ваш час гюнсел київські відомості но самий нормальний Євроекспрес 90 коп / кг. моя думка, (бо перевозимо товар щодня) но інтайм бачу також недорого
Відповідь: Допоможіть привезти капот з Києва Скинь, будь-ласка, свій номер телефону в приват. icq немаю.