Допоможіть, Будь-Ласка! Збився з ніг шукаючи РЕЛЕ №62 (63) паливного насосу 321 90 60 59 G всі шроти, що об'їхав -- НЕМА ((((( нова за каталогом -- 500 грн. наразі трохи завелика сума. Буду дуже вдячний!
не можна. В оригіналі реле відключає насоси якщо немає сигнала з котушки запалювання. Це противоаварійний захід. 103 420 755 Реле топливного насоса -153 грн. - на Екзісті є - чекати 3 дні
Чувак, чесно, якшо не помиляюся бачив реле 62 на шроті біля заводу "ІСКРА" дес тиждень назад, бо рився в релюхах і купляв собі реле двірників. Помоєму там було. 0677518845 Володя. Позвони запитай. Якшо ти там звісно ще не був...
До речі! Юра Каматоз дзвонив. є приблизно за 350 в магазині... якщо не найдеться шротівської до понеділка -- буду брати її
Я звичайно не автоелектрик, а просто електрик ), я тут подивився схемки на гольф-вприск (думаю скірокко практично те ж) - а хіба не можна на деякий час дійсно поставити звичайну релюшку і насоси починали би працювати зразу від 15 шини, тобто від запалення, я думаю такою безпекою можна знехтувати на деякий час. А потім найти на шротах таку релюшку оригінальну 62 (63) і купити за копійки.
Можна звичайну перемичку поставити щоб додому доїхати. Реле хитре тим що там в середині стоїть мікросхема, яка виконує декілька функцій і не дає спалити насос. Чому в нього і лишився цілий насос а накрилось реле і панель запобіжників 350 - задорого не бери. Тоді краще побавитись і підібрати з іншої моделі, тим більше що може вдасться реанімувати старе. Блін тих реле має бути валом...вони йшли на К Джетроніки ... а тих машин була маса
Народ! Дякую за підтримку і допомогу!!! Навіть не уявляю, що б я робив без клубу і вас, одноклубників! Чекаю понеділка. ... Вже навіть дзвонили з Італії ))))))))))))))))) на шротах нема. Чуть не купили мені нову ))))) (для цікавості -- там вона коштує 30 Євриків, тому сенсу везти реле з Неаполя не бачу) А стосовно 300 грн. ну це вже не 500! З другої сторони, логіка наступна: найдеться шротівська -- супер! Як нє -- буду брати нову. Все має свій ліміт і часовий ресурс. Шротівські реле будуть теж двадцятирічні. Нема на то ради, не найдеться -- купівлю нової, я переживу ) треба-то-треба ))))))) І ЩЕ РАЗ -- ДЯКУЮ ВСІМ ЗА УЧАСТЬ!!!
дзонив сьогоднi - сказав що нiби э, але хозяiн розборки буде лише в середу-так що я в середу вiдпишусь, а ще краще напиши свiй номер
Дзвонив Kam@toZ УРА!!! Їде з Польщі до мене релюшка за 11Є. Буде в четвер! Шановні! Ндзвичайно вдячний за допомогу! Дуже допомогли. Слів нема. :dance: