Всім привіт, продаю свого "поляка", Golf IV 1.9 TDI 66kW Продаю бо вже не маю здоровя кататись туда-назад. Машина зараз тут. Коротко про неї: Дуже динамічне і дуже економне авто, двигун в ідеальному стані, по кузову незначні дефекти (на авто тривалий час їздила жінка). 3 дверна, пробігала приблизно 249 тис. км. колеса 15ки. ABS, ESP, 4 подушки Airbag, світлий велюровий салон, дотягування вікон, 2 пульти, сервісна книжка, електродзеркала, регулювання керма по висоті і довжині, світлодіодні габарити, зимова гума. Нещодавано поміняв: мастило, повна синтетика; повітряний, масляний та паливний фільтри(mahle knecht), передні гальмівні колодки TRW Lucas GDB 1357, задні колодки TRW Lucas 1330 , задні гальмівні диски Lucas. Потрібно змінити рідину ГПР. і один пильник супорта (додаю в подарунок). А загалом, машинка – супер. Ціна символічна - 2 куска зелені. 0968215738 Юра
це получаэться за дві кіло тонни баксів можна купити цю машину і кожен тиждень кататись за бугор, щоб продовжувати доки, чи я чогось не розумію ? на правах АПу
Щось я не розумію. Також на правах апу - я не зможу нею їздити по Львову? Чи там раз на тиждень їздити до кордону чи там раз в місяць?
Напевно тому, що строк перебування в Україні вже прострочений і просто так не вдасться пересікти кордон, для відновлення строку, бо можуть конфіскувати авто(так думаю), ну хіба що
Ну а якби не це і/або вдалося б відновити, то що там треба робити з таким авто? Куди і як часто возитися ним?
На скільки пам'ятаю, то перетинати кордон що 5 днів, якщо через один кпп або що 10 днів, якщо через різні пункти пропуску. А саме краще почитайте тему "авто на польських номерах", в нас на форумі, там більше нюансів розписано.
Маєте рацію, так і є, тому і віддаю авто набагато дешевше ніж воно коштує в Польщі, вивозити його мені не вигідно. А якшо маєте через кого виїхати, то без проблем можете кататись кожні 5/10 днів.
Ну раз так, то налітай: двигун+коробка+все підкапотне обладнання 1300 уо, нове мастило+фільтри. Поки що можна пощупати і покататись. Решту продаю після демонтажу мотора.
Підкажи,pls такі чотири штуки: 1. В тебе теж обшивка на дверях, особливо там де лікті ставиш при натиску скриплячо рухається ? 2. В тебе якщо наполовину опустити вікно і взяти його руками в різні сторони порухати - бовтається? В мене при їзді на ямах вони постійно стукають (вікна) 3. Дотяжку вікон сам робив? 4. Бардачок липкий ? (ідіотский софт-лак)
1. Так, трохи є. 2. Начебто нема 3. Дотяжка була, можливо заводська, або від сигналки... 4. То по ходу їхня хвороба, я б взагалі то все поздирав.
Нарешті вдалось виїхати в Польщу, користувачу Badyl +1000 балів до карми, за допомогу), також дякую Green, що відгукнувся. Поки що катаюсь кожні 5 днів, далі побачимо.