бо у мене немає багато , все не по назвах і в одній папці, качати з нету альбоми з швидкістю 512 це буде довго. хтось поділиться?
А який стиль музики цікавить?))))))) В мене гіг так 120 і в більшості все що пов"язано з роком, панком і т.д.) Восновному посортована)) Але я і надалі качаю з швидкістю 512 з нету)
512 в принципі не така вже й дубова швидкість, накачай собі з торентів все шо хочеш. Я коли відкрив для себе торенти, то качаю все виключно цілими дискографіями Рекорд - 10 Гб Нірвани
Шось ти слабенько Ігорко)) Я викачував 38Гб Пінк Флойда))) гГ)) На 512 швидкості)))Ох довго, але воно того варте було, поки не посипався хард)))
Пінк Флойда не слухаю, принаймні поки шо. Ось зараз присів на Хім, досить симпатична канторка. Перед тим булі Аліса, ДДТ, Alien Ant Farm, Faith No More, Depeche Mode, Guns n'Roses, Кино, ГрОб, Ленинград, Майкл Джексон, Moby, Offspring, Scorpions, System Of a Down, Therapy і ще багато всякого іншого. Я потроху для себе відкриваю всякі групи, деякі відкриваю заново, скачуючи відразу всю дискографію і слухаю цілими днями, ще й вибираю із того приблизно 100 треків найцікавіших, нарізаю на болванку і в машині тоже кручу
А тепер скачай пінк флойда і послухай)) Я ото всьо теж слухав, в мене це вже пройшло, мало того я сам граю шось типу оффспрінга=) Пінк флойд звичайно іде під настрій, під кальянчик, ввечері в машині супер=) http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1338292 Оце собі мартіні качни якшо ше не слухав, може запре)
гГ))) Записалися якраз, зараз сижу звожу записи, але сесія, держ. іспити, часу малувато, думаю до кінця червня зведу і закину послухати!!!=) Ну одним словом панкуха!))) А так, не дуже якісні, але хоч якісь записи є в контакті))) http://vkontakte.ru/club2917754 отут) Тре на з"їзд якось ударку свою з хати привезти, постукати)))) Може в когось здійсниться мрія))))))))))) гГГ))))))
Я перший на майстерклас! Завжди було цікаво, як це робиться Реально класна ідея... Ще б гітарку з підсилювачем, ото би забацали музичний з"їзд
Ні, в нас свій гараж, своя апаратура=) Гітарка з підсилювачем - ноу проблєм, але нема розетки на 220=))))) А ударку можу ривезти якшо дуже хочеш)))) Давай в пятницю позаплановий на трасу і стукаєм=)
Просто незнаю чи буду на плановуму. Думаю що буду, але можливо буду не у Львові. А потім везу ударку в репетиційку десь за 2 тижні і всьо, тоді точно не привезу вже))) А ото я вже хз))
Можна втикнути гітару в лінійний вхід автопідсилювача тільки через гітарний процесор, портостудію чи інший девайс з якого я лінійний вихід, бо з гітари дуже сильний сигнал може попалити
А ну тоді проблема ясна, маленький комбік, або якась примочка, всьо ясно. Можна робити концерт оупен еір))) гг)) Якшо хтось не боїться шо згорить аудіо в його машині))))))))) гГ)
Колєга каже, що втикав гітару в магнітофон Інтернаціонал у підсилювач радіо і нічо не згоріло Опенаір то було би ваще круто
Ну то ти ігорко думай)) Не пожалієш акустіку і ше когось підпишеш тоді можна подумати про оупн еір, але хз чи народу сподобається))) гг)) але то пофік, чіста паржать)) гГ))) З гітарою ясно, вона не такий сильний сигнал дає + маєм комбік, через нього включим. А от проблема з басухою, сигнал сильніший значно, і в порівнянні якшо включити в гітарний комбік бас гітару то він може згоріти))) А ми басуху просто напряму в підсилювач включаєм, але хз як то машина сприйме))) Хоча добре постаратися можна найти і басовий комб)