Відповідь: І мій VW Golf А хз. Один друг-параноїк порадив - мовляв "ніколи не викладай тачку з номерами в нет". Не знаю який зміст за тим криється - але послухався поради - про всяк випадок. :neutral:
Відповідь: І мій VW Golf Ростик, номера замальовують з міркування безпеки. Мало хто дивиться сайт, доступ мають усі і в кожного різні думки - хтось радіє за іншого, а хтось може і приглядатися. Тому, я особисто, не викладав би фотосесію свого авта на сайт - мені зайва реклама не потрібна. Крім того, що мене вже харить те, що постійно до мене підходять різні пацики так і старші люди і просять продай машину. Один з району взагалі пристав як банний лист, при кожній зустрічі питає. Вже починаю потроху переживати.
Відповідь: І мій VW Golf Бо врічуть і буде ламатися :mrgreen: Здалися б на твою ласточку ширші диски і гума і пару спойлерів. А так акуратно виглядає
Відповідь: І мій VW Golf слухай Брате тополь я тіки шо аж побачив шо ти тут виклав свого гольфіка приношу ізвєнєніє за то непомітив твого красення
Відповідь: І мій VW Golf Братику, я сам аж тепер його знайшов - думав шо адміни давно його витерли...:-D
Відповідь: І мій VW Golf Ніколи не бачив на двійці бампера від трійки. Є фотки? Тільки не треба свого віртуально тюнінгу, мені живі картинки цікаво
Відповідь: І мій VW Golf Мартіні я так приглядався думаю шо можна причипити тройочні бампера на двойку,
Відповідь: І мій VW Golf ну дивись це наподобі цьго http://foto.meta.ua/albums/userpics39/391684/normal_Golf2-GTI.jpg, а мій знайомий задній поставив потім сфоткаю
Відповідь: І мій VW Golf Алеж в тебе не такі як в Topola в тебе роходу такі про які я говорив перехідна модель
Відповідь: І мій VW Golf в Тополя просто вузькі бампера, а ті широкі можна купити і не дорого, і мені здається шо то не на перехідних моделях ставили (і взагвлі я шось не чу про перехідну модель двойки) мені здається шо то ставили в 90-91 роках і на зарадженні моделі!