Побував я у вівторок і четвер у Львові на своїй сінкрі. Блим-блим не було кому, не бачив нікого. Враження. Пиво смачне, задється смачніше того Львіського шо продають у Чернівцях. Хортиця ніби теж нічо. Дороги. Їх просто нема. Я не знаю як у вас їздять, я ледь не урвав губу разом з бампером і глушником. Я не міг їздити швидше ніж на другій передачі. Я розумію шо у мене низький профіль, низька посадка і жорстка підвіска. Але... я просто в шоці. Як можна їздити по вашій бруківці? та ще й з довбаними рельсами та трамваями! Добре хоч диск не загнув. Як їздить Тополь? Хотілося не їхати, а просто пернести машину на руках. Як ваша ходова витримує? Навіть там де є асфальт, він ніякий, він як хвилі! Те що машини лишають просто посеред дороги мене шокувало. Бачу таке вперше... З парковками проблема, паркуються на бардюрах, тротуарах. Я як бути мені? Пробки страшні. Буду часто бувати у Львові по роботі. Дякую Sasa за те що підвіз пива
Це ти точно. Я думав що в Тернополі найгірші дороги, але місяць тому зрозумів, що не тільки... До-речі, в Житомирі дуже пристойні хайвеї по 2-3 ряда.
Тепер ти розумієш чому я такий міцний спортивний хлопчина?:rofl: І пробки покручє, а то кияни там хваляться своїми пробочками на харківському мості... З.І. А в загальному не все так погано з дорогами... Схоже ти заїхав на мегавулицю - Городоцьку... А якщо бачив машини серед дороги - не інакше як їздив по Бандери або Франка... Там бруківочка ще та...
Особливо зранку перехрестя сахарова-коперніка-гвардійська))) в 8й ше нормально, а в 8-10 вже не прїдеш)) Кожного ранку в політех їду)) Як не проскочиш, то рахуй на 2гу пару попадеш)
Та що поверху іде... Ні... Не згоден... Сама крута бруківка у Львові - то як їхати по Шевченка вниз але за 500 м до церкви Анни повернути направо у непримітну таку вуличку... Це просто піпець... Чуть не півметрової глибини ями і впадини, підйом і заодно поворот - якщо не обїхати боком то там не кожен БТР проскочить.... Звідти веде лабіринт вуличок до костела.
То вулиця Бортнянського. Там реально можна пробити картер. Місяць тому засипали ті ями піском, через тиждень вже піску не було. Ремонт суперовий...
Topol, ага, є таке)) колись і на вул.Я.Мудрого було таке саме)) Але її от недавно поремонтували... Але я говорив про те як лежить сама бруківка, а не які там ями))
Da ladno vam, Lviv uves u takyx dorogax. Uchora katavsja unochi i des zagubyv perednij znachok z reshitky.
та ну, вибирай не вибирай, дороги у вас жах Тополь, мены тебе дуже шкода... весною міняю усю підвіску на спортивну мінусову. у львів мабуть заїхати вже не зможу...
ljosha_syncro, ну нетреба так гнати на Львів був я в Чернівцях, диск загнув саме в Чернівцях на вулиці стороженецькій. колега на кенго взгалі викинув диск бо небуло шо ремонтувати в Чудеї.
Та я не гоню, я пишу про те шо я бачив і на чому їздив. Звичайно, все пізнається в порівнянні. Диск можна і в Києві загнути.