2 дні у Львові на авто

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем ljosha_syncro, 31 жов 2008.

1. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    Побував я у вівторок і четвер у Львові на своїй сінкрі. Блим-блим не було кому, не бачив нікого.

Враження.
    Пиво смачне, задється смачніше того Львіського шо продають у Чернівцях. Хортиця ніби теж нічо.

Дороги.
    Їх просто нема. Я не знаю як у вас їздять, я ледь не урвав губу разом з бампером і глушником. Я не міг їздити швидше ніж на другій передачі. Я розумію шо у мене низький профіль, низька посадка і жорстка підвіска. Але... я просто в шоці. Як можна їздити по вашій бруківці? та ще й з довбаними рельсами та трамваями! Добре хоч диск не загнув. Як їздить Тополь? Хотілося не їхати, а просто пернести машину на руках. Як ваша ходова витримує? Навіть там де є асфальт, він ніякий, він як хвилі!
    Те що машини лишають просто посеред дороги мене шокувало. Бачу таке вперше...
    З парковками проблема, паркуються на бардюрах, тротуарах. Я як бути мені? Пробки страшні.

Буду часто бувати у Львові по роботі.

Дякую Sasa за те що підвіз пива :)

2. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Це ти точно. Я думав що в Тернополі найгірші дороги, але місяць тому зрозумів, що не тільки... :)
    До-речі, в Житомирі дуже пристойні хайвеї по 2-3 ряда.

3. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Willkomen zu Lemberg!!!:rofl:

4. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Тепер ти розумієш чому я такий міцний спортивний хлопчина?:cool::rofl:
    І пробки покручє, а то кияни там хваляться своїми пробочками на харківському мості...

З.І. А в загальному не все так погано з дорогами... Схоже ти заїхав на мегавулицю - Городоцьку... А якщо бачив машини серед дороги - не інакше як їздив по Бандери або Франка... Там бруківочка ще та...

Останнє редагування: 1 лис 2008
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Але сама "зачотна" бруквочка у Львові то на дорозі від стрийського базару до пл.Петрушевича)

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Особливо зранку перехрестя сахарова-коперніка-гвардійська))) в 8й ше нормально, а в 8-10 вже не прїдеш)) Кожного ранку в політех їду)) Як не проскочиш, то рахуй на 2гу пару попадеш)

7. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Та що поверху іде... Ні... Не згоден...
    Сама крута бруківка у Львові - то як їхати по Шевченка вниз але за 500 м до церкви Анни повернути направо у непримітну таку вуличку... Це просто піпець... Чуть не півметрової глибини ями і впадини, підйом і заодно поворот - якщо не обїхати боком то там не кожен БТР проскочить.... Звідти веде лабіринт вуличок до костела.

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    То вулиця Бортнянського. Там реально можна пробити картер. Місяць тому засипали ті ями піском, через тиждень вже піску не було. Ремонт суперовий...

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Topol, ага, є таке)) колись і на вул.Я.Мудрого було таке саме)) Але її от недавно поремонтували... Але я говорив про те як лежить сама бруківка, а не які там ями))

10. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Da ladno vam, Lviv uves u takyx dorogax. Uchora katavsja unochi i des zagubyv perednij znachok z reshitky.

11. ljosha_syncro

mk2 syncro, turbo&low
    та ну, вибирай не вибирай, дороги у вас жах
    Тополь, мены тебе дуже шкода...

весною міняю усю підвіску на спортивну мінусову. у львів мабуть заїхати вже не зможу...

12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    ljosha_syncro, ну нетреба так гнати на Львів був я в Чернівцях, диск загнув саме в Чернівцях на вулиці стороженецькій. колега на кенго взгалі викинув диск бо небуло шо ремонтувати в Чудеї.

13. ljosha_syncro

mk2 syncro, turbo&low
    Та я не гоню, я пишу про те шо я бачив і на чому їздив.
    Звичайно, все пізнається в порівнянні.
    Диск можна і в Києві загнути.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ...і в Нью Йорку титан вбити

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)