Увага!!! Ця гра буде проводитися в п'ятницю 25 травня!!! Буде цікаво... Збір як завжди біля Сільпо (вул. Наукова) о 22.00 З собою мати як завжди необхідні речі)) Крім того на всіх буде чекати сюрприз на старті. Приїжжайте не пошкодуєте!:smile:
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Народ говорять що там буде телебачення тому по можливості хто зможе, обовязково приїжджайте!
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" а якщо не брати участі то теж приїжати?
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Необовязково брати участь шоб приїхати. будуть кіно знімати))))))))
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" я напевне їду! буду відстоювати честь клубу!
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Ми теж їдем відстоювати честь клубу... правда на срібній Венто. Де реєструватись???
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" там на місці зареєструєшся ! а ше можна зареєструватися на сайті ТК
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Реєструватися тут http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=3972&highlight=
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Я постараюсь, але нічого обіцяти не буду! Але команду Сірко і Пасік ви ще побачити в зборі? І знову запамятаєте на довго!
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" однозначно !!! і беззаперечно !!!
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Я приїду побачити родствєнниє душі
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" я Приїду проважати на старт. Ура ВВ клюбу А старт відбудеться? В разі якщо буде проливна злива!
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" старт відбувся я весь в болоті ! ! !
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" фото в студію! який результат ВВКлубу?
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Ну ви, народ, назви придумуєте - з кожною гонкою філософськішу....
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" афінена назва, але всі знали шо то команда ВВ клубу навіть організатори в камеру то сказали, і ше одне мене цікавить доля клубного Венто яке теж брало участь але на фініші ми його не дочекалися бо спати вже хотілося! П.С. ми приїхали 5.
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Клюбне Венто трохи тупило по Львову... потім попало в аварію (поцьомалось з Аносом) а потім фінішувало... яке ми заняли місце - дупля не даю... скільки було команд таке й місце, а загалом було весело! ПС: скільки команд було?
Відповідь: 25.05.07 Night Flash - "Брильянтова рука і поламана нога" Петро, Остапе фотки з голими дівками в студію чи там не треба було такого фоткати. Які завдання були?