Хлопці, у vwclub.org.ua виникла ідея 23-25 серпня 2008 року провести 3-й Всеукраїнський з'їзд клубу VW Україна. Є також пропозиція від наших кримських однодумців провести цей з'їзд на берегу Чорного моря (Крим). Пропоную Вам висловити свої думки з приводу участі у з'їзді учасників Львівського VW клуба. Якщо є можливість можна висловитися також тут http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=12840&forum=2
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Идея конечно интересная!!! Может выбрать самый оптимальный вариант,и выбрать самое нейтральное место!!! А еше лутше эго сделать у нас во Львове,в самом красивом городе на теретории Украины!!!!!!!!
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Як не крути, як не верти, але саме нейтральне місце це Київ, всеж таки географічно в центрі України....
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Почалась географія А до Криму пиляти далі ніж до Києва, але було б не зле
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд До Києва ще куди не йшло, за 7 годин спокійно собі заїдеш, а до Криму пиляти добрих півтори доби Додано через 44 секунди широка всьотакі страна мая радная
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд 12 годин без напрягу...але до 25 голльфа не зберу свого...давайте десь на першу половину вересня, шоб люди встигли запланувати і зібратись. пи.си. восени в Карпатах цікавіше
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Восени я до Вас і так приїду 8-0 Мені ж більше цікаве не саме місто зустрічі - воно може бути будь де на Україні, скільки живе спілкування людей, а чим ширша географія учасників і більше екіпажів тим цікавіше
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Гриби, тепле сонечко бабиного літа, холодні прозорі потоки, чудові червоно-жовті ліси і синє глибоке небо, яке буває тільки восени і в Карпатах.
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Сьогодні день незалежності всім вітання з КРИМУ , ще б знати де зїзд?
Відповідь: 3-й ВВсеукраїнський з'їзд Я так зрозумів, що все відмінилось. Виявляється, що не тільки у Львові ваговоди не організовані. Diesel_ZRC пише: Товарищи, я так понимаю общеклубное мероприятие провести в этом месяце не удастся, поэтому хочу сказать, приезжаите в Крым кто и когда хочет, лично я всегда рад встретится с любым из одноклубников, а там кому нужна допустим экскурсия по нашим краям или какая-то помощь, зделаем в лучшем виде! Детальніше тут