Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... Прочитавши це http://www.ihearteuro.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=57 я зрозумів, що це сталось не в Канаді, а в Бронксі (NYC). Ніколи б не подумав, що там можуть бути такі ями :shock:. ПС "весела" в тебе вийшла поїздка в місто, яке ніколи не спить :-D
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... наскільки розумію, диски розбірні, тобто тобі можна поміняти сам обід, а "зірку" в нього вкрутити ту саму
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... То напевно була не яма, а просто хтось із новоспеченої діаспори з СНД скомуністив люк каналізаційний...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... з диском все ясно, вічна йому амять, а резину не прожував?
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... Саме так. Але проблема в тому шо в Монреалi дороги трошки гiршi нiж в Ню Йорку, а саме в Манхеттенi. 70км/г... там лiмiт 80км/г Я впевнений там би i BBS трiснули... Резина дуже тонка, от i не прийняла такий удар.
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... Не погоджусь. Судячи по деформації диска і стану гуми, удар не був дуже сильним, а судячи по тріщині (її формі і розміру), сплав, з якого зроблено диск, м*яко кажучи, не айс.... На своїх АТС оригінальних влітав на 100ні в вирізаний асфальт (профіль 45, гнувся ричаг, деформувався диск набагато сильніше ніж на фото, але жодного натяку на тріщини не було навіть при вирівнюванні деформації). А цей тріснув так само як турецькі діцкі з базару...Я б радив звернутись до продавця дисків з претензією на заводський брак.
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... I катався на такому 5 мiсяцiв?8-0 нееее... Markell: Я бачив як ця компанiя робить колеса... вони кожен диск тестируюут i просвiчують (Х-Ray)... Я впевнений то не брак.
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... То небрак, але й не бренд, тому й відповідна жорсткість. Приєднуюсь до Маркеля. якщо б то були ВВС, або Борбет, то такі пошкодження на диску ти б не побачив!!!
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... Та хай чим хоч просвічує, хоч з бубном кругом них танцює, я про те, що пошкодження диска явно неадекватне до завданого удару, а це свідчить про низьку якість сплаву або технологічний брак при виробництві. Це і мав на увазі під заводським браком, від невеликої локальної вмятини на ободі весь диск тріснув по контуру, при чому безпосередньо то місце, звідки пішла тріщина, удару не піддавалось....Є стандартні вимоги і допуски до різних виробів (в кожній країні-свої, і я думаю що в штатах вони жорсткіші ніж в нас), і мені здається шо даний випадок показує, шо ці диски в них не вкладаються. Покажи пошкоджений диск представникам компанії продавця, вимагай експертизи, я б так не лишив той диск.
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... Можливо ти прав... Але у мене немае бажання нi часу з ними воювати... Я напишу в компанiю e-mail, попрошу помiняти диск, якшо не помiняйють, я зроблю погану рекламу Мене багато хто знае в Монреалi... Я уже вибрав новi диски на слiдуюче лiто (http://www.autoobod.ru/?site=next) Такi не трiснуть: http://www.youtube.com/watch?v=hrxXCXdcqVs 8-0
Відповідь: А ви все кажете шо в Канадi хорошi дороги... Джетта продаеться... нема бажання шось з нею робити..