Перебуваючи на чужині придбав машину для повсякденних потреб. (зразу кажу - не дуже було вибору по певних причинах, тому не сміти мене звинувачувати у зраді, бо люблю і далі Кораду всією душою!) Acura 3.2 TL 1999 року. Пробіг 140000. Ціна 4к $ Якщо бути відвертим то комфортом вражений... Потужністю тоже, розганяється ця важка машинисько вагою за 1600 кг за 7.7 до 100. Дуже тихенька, двигун чутно тільки коли крутити до 4-6. Нафарширована майже всім - клімат, круіз,шкіра, всі обігріви, регульований руль, навіть така штука як автоматичне корегування темноти зеркала в салоні - воно автоматично приглушує світло від фар задніх машин. Двигунець тоже радує око - 3.2 шестициліндровий втек з 230 конями і 300 моменту. Коробка автомат з можливістю ручної (передачі переключаються рукою без счеплення - просто ручкою вперед або назад). До недоліків - якщо порівнювати з корадою - ну, красивіше від коради машини нема, то ясно і як не крути управління на поворотах в корадо на порядок комфортніше. Ця троха важка.
Topol, заверни мені 2 шт :dance2: незнаю як ти буш їздити на корі після 3,2 а чого не взяв якийсь фольц шоб пацани слюні тут попускали??
Там не так все просто, зара маю переїхати з чікаго в мінесоту на місяць. Тому треба було брати миттєво то що є - і знайомий продавав, на ній їздила старша тьотя, наїздила за півроку аж 300 миль. Корадо нагледів собі за 3 тищі було 2.9 турбо - але не встиг взяти. З часом. Тут дуже накладно з ремонтом і тюнінгом - сам нічого не зробиш, треба гараж як мінімум.
Тополь, Корадо в тебе тут є! Я би в гамериці насамперед брав щось з місцевим колоритом. Корвет якийсь, імпалу чи мустанга... Взагалі там купех у них прикольних багато із м"язистими моторчиками.