колись мріяла про жука - тепер він в мене є зараз мрію намалювати на ньому скорпіона... приблизний ескіз вже намалювала і хочу почути якісь думки... капот має бути схожим на перед старого жука, скорпіон буде на правих дверях, а з другого боку - орнамент з того ж скорпіона. критика і пропозиції вітаються! ще може хтось порадить де то можна робити? Потрібно якесь більш-менш обладнане приміщення (гараж, майстерня...). Аерограф вже маю, тож дуже хочеться його випробувати
Відповідь: аерографія на Жуку http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=8&t=8177 малюйся наздоровя!
Відповідь: аерографія на Жуку Ідея зі скорпіоном - супер, скромно і стильно! А от капот в стилі старого жука йому не личить ІМХО (забагато рельєфу на такому коротенькому і стильному капотику, а ще нагадує відбиток гігантської попи :-D). ПС а скорпіон має щось спільне з твоїм знаком зодіака?
Відповідь: аерографія на Жуку я також вважаю що капот в стилі старого жука це щось не те... а от скорпіон класний!!!
Відповідь: аерографія на Жуку дякую. про капот я ще подумаю... за знаком зодіаку я не скорпіон, але тато, чоловік, син, хрещений... і ще багато-багато скорпіонів... я їх просто дуже люблю
Відповідь: аерографія на Жуку Ідея "бомбова", можливо колись я зі своїм Пасатом буду твоїм клієнтом, хочу собі Мотиви Львова на задніх крилах білою фарбою малювати. Але пораджу одне, перед тим як нанести перші шари фарби - добре подумай чи ти хочеш саме те, бо це так як татуаж на тілі, потім шліфувати вже пізно буде. Як казали мені люди - зроби в фотошопі і походи з фоткою цілий тиждень чи тебе воно "пре" - і в тому щось є. А ще раджу навіть на цьому сайті хтось колись виставляв гарні пропозиції по аерографії - подивися, може почерпнеш собі щось ще.... Я - за аерографію :-D
Відповідь: аерографія на Жуку отак я походила з тими ескізами і мені розподобався той орнамент може щось таке?... кажіть, пліз, свої думки...
Відповідь: аерографія на Жуку ніііііііііііі :-(, таке враження, що ті скорпіони чекають коли ти вже вийдеш з тої машини :-D пс проф01.джпг сподобався найбільше ;-)
Відповідь: аерографія на Жуку Чесно говоря мне кажется что два разных ресунка это как-то НЕ ТО. Моё мнение,лутше один ресунок на две стороны!!!!!
Відповідь: аерографія на Жуку Незнаю скучно или нет,Но ресунок на две стороны оно прикольней смотрится!!!!Просто посмотри на все тюненгованые машины!!!!У них все семетрично!!!!! Но ты сама думай!Твоя машина,тибе эту радость оплачивать!:-D
Відповідь: аерографія на Жуку незнаю. дуже хочу скорпіона, але можна і ще щось... Додано через 6 хвилин погоджуюсь про тюнінг (навіси, пороги) - там справді все симетрично, а щодо аерографії - дуже багато несиметричних малюнків. Крім того, ви ж ніколи не бачите машину з обох сторін одночасно... тільки з одного боку, або з іншого... спереду, так - має бути симетрично, а збоку не обов"язково... але то лише моя думка... Додано через 8 хвилин самій малювати
Відповідь: аерографія на Жуку класна це штука аерографія, зачаровує всіх перехожих! фотографують дуже часто!
Відповідь: аерографія на Жуку покемон??? сакс... ніколи б таке з машиною не зробила! запорожець сподобався, а міні - ха!.. може я дійсно на капоті дупу намалюю... (жарт)