Нарешті і я дожив до того моменту, коли мій акумулятор здох. Від"їздив на ньому півтора року (скільки їздив попередній господар - не знаю). Нині вперше довелося штовхати машину шоб завести, бо стартер навіть одного оберта не міг зробити. Відтак, питання: який акумулятор купувати і де? Скіко той девайс коштує?
Відповідь: Акумулятор рекомендую 2 варіанти: 1. Бош (на початку Стрийської, здається, ціни найнижчі, колись сам шукав) 2. Я купив собі Оберон (він трішки більши ніж стандарт, але сідає, як треба). Так ось. Стартовий струм у нього майже вдвічі більший від стандартного. До того ж основний струм розрядки теж більший. На морозі розкручує стартер як пропеллєр - двигун заводиться полюбе. Ціна Оберона при вищих характеристиках нижча ніж у Варти чи Боша. Живе один Оберон 2 роки. Продається на Личаківській трішки нижче від Заньковецької (вивіска "Акумулятори", магазин в дворі)
Відповідь: Акумулятор Я на Джетту ставив зі сарказмом "Сада". Німецькі типу комплектуючі українська робота. то все додупи, брав я в представника у Львові, бічна вул Шевченка де сервісний центр "LG". В мене 2 роки відходив і не збирався здихати. вже рівно рік не у мене і ще не збирається здихати. На мою думку не тре дорогих купувати, це як попадеш. мені заканало з дешевим за 160 грн тоді, ну хай він від сили зараз 200 грн.
Відповідь: Акумулятор Ги Шас я вам байку розкажу Купив машину з акумом ІСТА 96-го року випуску! Машину брав три роки тому Я його потім розхерячив нечаяно і половина електроліту витекло! І на ньому я катався аж до морозів) Хто не вірит можу показати
Відповідь: Акумулятор Мені вуйко подарував Істу - одну з перших, думаю ще старшу, йому її подарували на роботі. В нього був жигуль, на якому рідний акум ніяк не хотів здихати. В результаті жигуль був проданий з рідним. Мені років 6 потому на зеленого сірка випадково дісталася Іста. Я не вірив, що стартер хоч клацне, а він гад завівся і їздить дотепер! Навіть натяків на вік не проявляє, причому наклейка на ньому зітліла давним-давно, тільки плямка від неї
Відповідь: Акумулятор Раджу брати любе дешеве. як йому дано жити то буде, а як ні то Варта здохне також. + Варту рідко беруть, кажуть є застої в тих акумуляторах.
Відповідь: Акумулятор Буквально сьогодні зрання і в мене здох акумулятор. Щось заглючило і були витоки струму (проблеми в мене з зарядкою і вже ген розлітається - іздєржки драгу ) - за ніч розрядився так що навіть світло в салоні не горіло Прикурив і поки що проблем нема - дихає, заводиться без проблем, навіть на холодну. Акум якийсь Marathon. 1.5 року жиє. Купляв за 150 грн. Тоже там якийсь збільшений пусковий струм є.
Відповідь: Акумулятор треба купувати дешеві ті акамулятори якісь не передбачені, я на якомусь вже десь 2 рік їжджу, на ньому нема ніодної лейби, я вже думаю шо от от здохне але ні, їздить собі і хай їздить
Відповідь: Акумулятор Візьми злай старий електроліт, промий декілька разів дисцильованою водою, поки весь бруд не вийди і вода буде чиста і залий свіженький електроліт і поклади на добу на заряд, цей процес має заняти не більше 20 хв. тобто ручками треба швидко працювати, і буде ще твій акамулятор рік працювати. Так я зробив то той акамулятор до сьогодні працює.
Відповідь: Акумулятор Взяв рік тому іста-варта за гривень 190 вроді (з датчиком зарядженості, чи як він там). Наразі не жаліюсь. Підтримуйте народного виробника хоч трохи (правда не треба брати любе Г. за ціною нижче 150 грн., бо як знаєте сир дешевий лише в ....).
Відповідь: Акумулятор а взагалі як часто акум треба міняти? я так і не поянв який акум вартує купляти
Відповідь: Акумулятор прикалуєшся чи шо... все по принципу як в електронному годиннику, міняєш коли перестає крутити стартер. який купляти? та любий не дешевий і недорогий, все решта - рулетка. Це не спойлер і на аеродинаміку не впливає.