Мабуть мало хто не дивився телепередачу "Алло Гараж" на новому каналі. Якщо ні то вона про тюнінг вашого авто!!! Короче зайшов на сайт нового каналу www.novy.tv і безпосередньо на сайт телепередачі. Там написано цитую: Якщо ви обожнюєте свого чотирьох-колесного друга, більше за життя? Якщо ви давно мрієте дати йому друге шикарне життя і підкреслити індивідуальність, але не уявляєте, як це зробити? Довіртеся нам, вчіться у нас, стартуйте разом з нами, і ви дійсно переконаєтеся, що на авто можна не тільки їздити, а по-справжньому "шикувати", викликаючи в перехожих заздрість та захват! Ви хочете цього? Тоді стартуйте разом з нами. Новий канал представляє – Найдорожчий атомобільний проект року! "Алло! Гараж?". Євген Стичкин та команда знаменитих майстрів будуть оживляти та кутюрити ваші сірі, ветхі, заїжджені автівки. Вони прокачають бампер, прокачають диски, прокачають так, що зірве дах. І не дивуйтеся вигукам "Чувак, де моя тачка?" тому що від старої мізерії залишаться тільки спогади. Наш автомобіль – це не засіб пересування, а розкіш! Також там обіцяється що це все робиться абсолютно безкоштовно і не заангажовано: Якщо хтось пропонує Вам за участь у програмі "Алло, гараж!" заплатити N’ну суму грошей, то знайте, - ця людина не має ніякого відношення до виробництва даної програми. Участь у програмі "Алло, гараж!" була і залишається безкоштовною. Нам цікаві Ваші оригінальні автомобілі. Просто завжди знайдеться маса охочих виступити у ролі посередника. Все що треба написати на імейл garage@novy.tv листа з описом свого авто і можливо саме вашого улюбленця прокачають... Хто вірить а хто ні??? Я наприклад вже 3 раза слав і нічого... Але є пропозиція до одноклубників Давайте завалимо їх нащими клубними листами Може комусь таки повезе!!!!
А ты уверен что тебе понравиться что они сделают с твоей машиной????И готов ли ты (действительно)им это доверить? Или тебе все равно как они это сделают?
Ні звичайно що мені не все рівно Я б не хотів щоб мій гольф покфарбували в рожевий колір і намалювали на дверках поні... Але на даному етапі мого життя моя машина поступово перетворюється на грата. І якби за неї взялись безкоштовно то я був би дуже радий , навіть якби прийшлось потім перефарбовувати з рожевого назад в сірий!!!
Підтверджую! Бюджет програми обмежений, тому всі роботи обговорюються з власником авто! За рахунок програми можуть перефарбувати и поставити на диски (які можуть вам не сподобатись), або перешити салон та инсталювати музику (яка теж може не відповідати вашим запитам), все інше - це ваші кошти! Информація від надійних людей!
Це пародія на схожі іноземні телепроекти. Подивився кілька перших випусків і більше на ту лажу час не витрачаю. Значно цікавіші програми такого типу на Діскавері. Свою машину ніколи в житті не віддав би в руки тим ламерам
я думаю, що шанси дуже мізерні, але все-таки є ці шанси значно менші від шансу скажімо потрапити в серйозну аварію теоретично, чим цікавіше в тебе авто, тим легше потрапити. але сумніваюся, що це буде для тебе безкоштовно
Віддати машину в чужі руки для чийогось цюнінгу,та щей заплатити гроші - то вже треба мати якийсь вщент вбитий грат!!! Я бачив 2-3 передачі,жоден проект не сподобався,більше дивитись просто не цікаво! +1, з обмеженим коштом!
Саме так! Ще залежить чи зможуть написати для цього авто сценарій. В принципі в племінника можу поцікавитись (україномовний ведучий в цій передачі) Він колись хотів мого Трабанта взяти на передачу, але потім все затухло бо не змогли придумати що з ним вчудити. Трба йому звякнути.
+1 до всіх. -1 гаражу! Бачив кілька передач. Пофарбувати тачку у два кольори і вліпити ззаді деревяну дошку для саба - це вищий прояв "цюнінгу". Я б нізащо машину не віддав цим тюнерам. ІМХО, передача більше дратує справжній автолюбителів ніж тішить. З.І. Чому аватари не у всіх відображаються?
Та я також вважаю шо передача не з найкращих. Фактично також жоден проект їхній мені не сподобався, на відміну від " Тачку на прокачку" з Екзібітом!!! Але мене просто цікавило чи реально попасти на передачу. Думаю ні. Звони!!! Не захочеш сам мене пропонуй!!!
Особливо харить коли вони тюнять якусь ретро машинку і готовий варіант показують без ущільнювачів передніх дверей або і взагалі без передніх вікон, і думають, що це не помітно :shok::shok::shok:
і ізуродували його поставити на мк2 диски R15 з резиною з 60 чи 65 профільома то бля ви мене вибачте!!! в мене 55 і я себе почуваю як на джипі тюнять вони взагалі ніяко, але мені сподобалось як вони кільцеву 09 тіпку замутили
Сьогодні взагалі фінал! Взяли ГАЗ-53 (грузовик). Ну правда зробили так нічо. Програма кал. Дивлюсь так.