альтернативна оптика Corrado

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем MARTINI, 22 жов 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    в суботу прийшло моє замовлення і вчора було урочисто інстальовано
    Окреме спасибі Полу, який то діло професійно підключив.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Виробник фірма SONAR із сонячного Тайваню. Фари світять просто шикарно, я задоволений як слонь.

Тепер треба ставити оптику в бампер, бо старі зацофані поворотники і туманки виглядають ще більше страшно на фоні нових фар :)

Останнє редагування: 22 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    красіво!!
    один з небагатьох випадків коли альтернативна оптика не виглядає так ніби їй заді хтось так засадив шо аж очі повилазили :)))

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Виглядає дуже оригінально! Мені сподобалось!

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Виглядає дійсно БОМБА !!!

5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Зачьот !!!

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    чесно кажучи, коли подивився фотки, мені здалося шо фари ці нефотогінічні, якось не так. А от в реальності дійсно виглядають дуже кльово, особливо якщо на заході сонця включити габарити :)

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Прикольні фари. Реально морда тепер подібна трохи на Г2, а це зачот для любої машини.
    Де брав?

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я тобі колись розказував де брав, краще не рекламувати :) Товар йшов до мене 5 місяців :)

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Виглядає гарно. Супер! :)
    Але дуже тебе прошу, забронюй їх!!! Бо не доведи боже прилетить камінець, розібьеться скло, буде дуже прикро. :sad: Тому вихід один - броня на фари. Я поки не забронював свої, кожен сезон міняв якусь з 4-х фар. Після того - ні однієї!!! Плівку клеїв сам. Плівку бронюючу брав у друга. Плівка застосовується у банках і тримає пістолетну кулю 9 мм пістолета ПМ. Також осколки гранати пробивають пливку на склі, але на протязі 15 см від пробиття не можуть нанести людині пошкоджень!

• Подобається Подобається x 1
  10. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Фари супер!!!

З.І. Scirocco GTi, додай ще інфи про броню, дуже цікаво! То і скло можна забронювати?

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Нє блін! - тільки шини! :)

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    На сірку фари - скло. Їх і бронював. :) Доречі сам бронював. Але є нюанс - в сірку фари рівні. Якщо вони зі скосами то до спеціалістів краще звернутися.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    де ту плівку взяти хтось знає?

14. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    ну та ше накаркай, там не скло, а пластик.
    туфта то всьо, та броня захистить тільки від проходження камня всередину, а від тріщини ніколи в житті. просто камінь влітаючи побє скло, але воно не посипиться.
    просто тобі повезло і останнім часом дороги роблять іншим методом не (насип, а самі хай вкатують)
    хіба якщо та плівка називається "оргскло" товщиною від 3мм.

15. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Дуже знайома ситуація :cry:

16. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Святослав?

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    так точно, у нас на форумі він toren

я уже навіть вирішив, що мене кинули і думав що з ним робити. Начитався на інших сайтах, що я такий не один, що це взагалі лохотрон.
    Сам він не дзвонить, щоб перепроситися, пояснити що відбувається, заспокоїти (як роблять нормальні люди, коли винні гроші). А до нього додзвонитися у 90% випадків до нього неможливо.
    Але все-таки після 5 місяців очікувань, обіцянок, вимкнення телефонів і пропадання моє замовлення було виконане.
    дивна людина, так наплювательськи ставитися до своєї репутації.
    та й з таким веденням бізнесу не тільки репутація може постраждати, але й здоров"я, люди різні бувають
    та добре те, що добре закінчується - я з фарами, а горе-продавець зі здоров"ям :)

він коли віддавав фари, просив типу "ти там напиши, шо довго зате гарантовано". Але можу написати тільки шо ДУЖЕ ДОВГО, а на рахунок "гарантовано" - це я вже впевнений не можу бути. Мій досвід показує, що працювати з ним в принципі можна, але якщо хочете скористатися послугами того Святослава, то максимально убезпечте себе від обману і не платіть йому великий завдаток.

Може схоче відписатися на форумі, якось пояснити свою поведінку, заваджати не будемо.

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Не кажи ГОП... Скло та плівка від каміння спасає, а розіб*є скло тількі куля, бо її швидкість у рази вище, ніж у каміння. Товщина плівки 0,7 мм. С приводу іншості технології укатки дорог - ніхто каміння на ній не відміняв. І до нас македонці ще не доїхали. Все робиться по старому. :)

19. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    от якби товщина плівки була 7мм то запросто, а так, ніхто закони фізики не відмняв.
    ще може бути якщо та плівка приліплена на відстані від скла хоча б 3 мм.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    та, дійсно мені шось дуже сумнівно виглядає, що така плівочка захистить фару від каменя...

для цього плівка дійсно мусить бути дуже жорстка, тверда як сталь і при цьому бути на відстані від самої фари. Камінь попадає, тверда плівка не деформується при цьому, тобто не передає кінетичну енергію каменя на скло. Якщо плівка буде на самому склі, то толку від неї при ударі ніякого. Хіба що плівка пружна, як резина, але все-одно товщина менше міліметра...

Короче я повірю тільки якщо Юра викладе тут відео, як він жбурляє камені в фари своєї машини і вони при цьому лишаються цілі :) Швидкість жбурляння по ідеї мала б бути не меншою за 80 км/год бо рідко хто на скіроко їздить повільніше :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)