Амортизатори для поганих доріг.

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем PassatB5, 31 бер 2008.

1. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v
    Може хто знає, що це таке , і чим вони відрізняються від звичайних окрім ціни.
    По ціни вони десь в два рази різняться , а от чи від'їздять в два рази довше ???

2. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
    Відповідь: Амортизатори для поганих доріг.

Ніколи не чув про таке...
    Якщо йдеться про Б5 - то там передбачено так званий пакет для поганих доріг, що враховує і амортизатори і пружини... Щоб воно коштувало в два рази дорожче - не знаю, сумніваюсь....
    Хіба оригінальні вагівські зч так виходять...
    Знаю, що для цього можна підібрати відповідний номер оригінальної вагівської запчастини, є певна математика, яка базується на тих показниках які в тебе є і які зч тре купити щоб "пристосувати", принагідно знайду і дам дам посилання на неї...

3. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Сакс газ/масло звичайний - 395 грн. (магазин Автовіват на Городоцькій)
    Сакс газ масло для поганих доріг - 970 грн. (Магазин Вояж на Замарстинівській)

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

А який принцип дії тих амортизаторів, я так розумію жосткі на ямах не пробивають але трясе, мякі комфортні але розкачує машину? Може то регульовані, тоді ціна відповідно і вища.

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Амортизатор повинен як можна за коротший строк погасити коливання пружини й кузова. За тряску і комфорт відповідають пружини.

6. ronin

ronin Новачок

vw B5 1.6 1997

можна почитати про koni-sport на форумі "За рулем"
    Отчет: амортизаторы koni-sport на Passat B5.5 1.8t седан
    http://www.itpb.ru/forum2/topic.php?id=1464&page=1

• Подобається Подобається x 2
  7. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

От молодець товариш ! Дільна статейка.
    І підтвердила мої сумніви, що на пасаті КОНІ-спорт регулюються лише в знятому вигляді :sad:

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Не згоден, Пружини і амортизатори працюють в парі + стабілізатор, комфорт і жосткість залежить як від характеристик пружин так і амортизаторів.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Від амо мало що залежить. А якщо й залежить, то дуже мало. Якщо поставити залежність, то пружина - 80% і аммо 20%.

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Саме так! Я з цього пакету майже 4 року тому до свого Пасата купував в Москві оригінальні 4 пружини (бо рідні геть просіли, вартість щось під 100Є була, вже не памятаю). На цих пружинах машина стоїть трішки вище (десь на 2-3см) і стала трохи жосткіша та менше клювати. Амортизатори залишив рідні. Все нормально. Катайюсь 4-й рік.

Додано через 1 хвилину
    P.S. Якщо треба то десь маю ориг № пружин

11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

згадалась історія Тревела про глушак.. (купив дорожчий ходив менше ніж дешевший) може дійсно простіше поміняти ше раз ті стойки..

12. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Пружини я собі поставив K+F найжорсткіші які були по каталогу (здається від ВР-6), правда тіко перід. Зараз передок не гірше ніж з тим "поганим" пакетом :). Доречі майстер на сервісі з ними довго матюкався, не міг зтиснути на станку ...
    От ще б амо людське поставити ...

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

щоб:

:)

• Подобається Подобається x 1
  14. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

PassatB5 якщо хочеш амортизатори на важкі дорожні умови це я доручаю таке Sachs nr 290 186 перед ,
    повнів
    SACHS 290 187
    сюди тобі я подав нр сацхса та і то є амортизатори для транспортних засобів з обладнанням на важкі дорожні умови

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)