Може хто знає, що це таке , і чим вони відрізняються від звичайних окрім ціни. По ціни вони десь в два рази різняться , а от чи від'їздять в два рази довше ???
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Ніколи не чув про таке... Якщо йдеться про Б5 - то там передбачено так званий пакет для поганих доріг, що враховує і амортизатори і пружини... Щоб воно коштувало в два рази дорожче - не знаю, сумніваюсь.... Хіба оригінальні вагівські зч так виходять... Знаю, що для цього можна підібрати відповідний номер оригінальної вагівської запчастини, є певна математика, яка базується на тих показниках які в тебе є і які зч тре купити щоб "пристосувати", принагідно знайду і дам дам посилання на неї...
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Сакс газ/масло звичайний - 395 грн. (магазин Автовіват на Городоцькій) Сакс газ масло для поганих доріг - 970 грн. (Магазин Вояж на Замарстинівській)
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. А який принцип дії тих амортизаторів, я так розумію жосткі на ямах не пробивають але трясе, мякі комфортні але розкачує машину? Може то регульовані, тоді ціна відповідно і вища.
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Амортизатор повинен як можна за коротший строк погасити коливання пружини й кузова. За тряску і комфорт відповідають пружини.
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. можна почитати про koni-sport на форумі "За рулем" Отчет: амортизаторы koni-sport на Passat B5.5 1.8t седан http://www.itpb.ru/forum2/topic.php?id=1464&page=1
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. От молодець товариш ! Дільна статейка. І підтвердила мої сумніви, що на пасаті КОНІ-спорт регулюються лише в знятому вигляді
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Не згоден, Пружини і амортизатори працюють в парі + стабілізатор, комфорт і жосткість залежить як від характеристик пружин так і амортизаторів.
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Від амо мало що залежить. А якщо й залежить, то дуже мало. Якщо поставити залежність, то пружина - 80% і аммо 20%.
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Саме так! Я з цього пакету майже 4 року тому до свого Пасата купував в Москві оригінальні 4 пружини (бо рідні геть просіли, вартість щось під 100Є була, вже не памятаю). На цих пружинах машина стоїть трішки вище (десь на 2-3см) і стала трохи жосткіша та менше клювати. Амортизатори залишив рідні. Все нормально. Катайюсь 4-й рік. Додано через 1 хвилину P.S. Якщо треба то десь маю ориг № пружин
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. згадалась історія Тревела про глушак.. (купив дорожчий ходив менше ніж дешевший) може дійсно простіше поміняти ше раз ті стойки..
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. Пружини я собі поставив K+F найжорсткіші які були по каталогу (здається від ВР-6), правда тіко перід. Зараз передок не гірше ніж з тим "поганим" пакетом . Доречі майстер на сервісі з ними довго матюкався, не міг зтиснути на станку ... От ще б амо людське поставити ...
Відповідь: Амортизатори для поганих доріг. PassatB5 якщо хочеш амортизатори на важкі дорожні умови це я доручаю таке Sachs nr 290 186 перед , повнів SACHS 290 187 сюди тобі я подав нр сацхса та і то є амортизатори для транспортних засобів з обладнанням на важкі дорожні умови