Амортизатори і пружини допоможіть

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем shooter, 18 кві 2010.

1. shooter

shooter Початківець

Passat B2 ’84р. 1,8(DS) 2е2
    Всім привіт, потрібна допомога на Пасат В2 задні амортизатори і пружини такі самі як в Пасата В3 ?
    І ще питання про пружини хочу їх замінити (задні) а то в мене задні дуже м’які сильно сідають від невеликої ваги підкажіть які вибрати машина Пасат В2 універсал

2. Vovan

Vovan Active Member

VW Passat В4 1,6 AFT (продав)
    Skoda Octavia L&K
    Амортизатори різні а пружини можна поставити.
    Як що потрібно перевозити вантажі можна поставити амортизитори Гольф+пружини Жигуль передні. Біля тони можна грузити і майже не видно.Порожняком таки гепає, помагає мішок з піском.

3. Vovan

Vovan Active Member

Skoda Octavia L&K
    Як що від В3 бери і амортизатори і пружини.

4. shooter

shooter Початківець

А може хтось знає бо в мене задні пружини стоять від запорожця задні досталась з ними машина від попереднього власника і от до прикладу якщо я вкину в багажник 2,5 мішка картоплі + 3 пасажира і я то машина сідає дуже низько і при їзді відчуваю як машина частенько дістає до відбійників, питання: чи не буде такого якщо поставити задні пружини від універсала В3 ну і амортизатори теж.

5. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Думаю що не буде так як це пружини від універсала і вони жорсткіші ніж в седанах (тим більше жорсткіші ніж в запорожці).
    В мене на гольфі також від пасата стоять, ставив через важкий балон. то їм ваги не хватає і трохи гупає якщо на заді ніхто не сидить.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти бачив задні пружини від запорожця?

7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Не бачив, але по логіці подумав що машина не важка і пружини мали б бути не жорсткі... Але з другої сторони запорожець і логіка напевно речі не сумісні )))
    Визнаю моє припущення теоретичне )))

8. shooter

shooter Початківець

Дякую за відповіді але з вигляду пружини від В3 товстіші ніж від запорожця.Сьогодні взяв пружини і амортизатори від В3 як поставлю відпишусь. Є ще питання з приводу того, що передні амортизатори я теж хочу міняти, хто як відноситься до ремонту амортизаторів і який принцип їхнього ремонту і на скільки це надійно ?

9. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    все дуже класно з пружынами але при таких навантаженнях стакани не зійдуться?

10. Vovan

Vovan Active Member

Skoda Octavia L&K
    Є ще питання з приводу того, що передні амортизатори я теж хочу міняти, хто як відноситься до ремонту амортизаторів і який принцип їхнього ремонту і на скільки це надійно ?[/QUOTE]

Я поставив вкладиші Більштайн і вже майже 120 тис. км. відїздив.
    Ремонтувати самому треба - мати купу інструменту без якого зробити заміну не можливо.(Майже не можливо)
    Потрібний гарний ключ щоб відкрутити гайку ступиці,інструмент для зняття наконечника, скоби для пружин та ін.Як що інструменту не маєш добра порада - поміняй у "майстра".

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В запора мотор ззаду а в пассаті пусто. От і вся логіка :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)