Всім привіт, потрібна допомога на Пасат В2 задні амортизатори і пружини такі самі як в Пасата В3 ? І ще питання про пружини хочу їх замінити (задні) а то в мене задні дуже м’які сильно сідають від невеликої ваги підкажіть які вибрати машина Пасат В2 універсал
Амортизатори різні а пружини можна поставити. Як що потрібно перевозити вантажі можна поставити амортизитори Гольф+пружини Жигуль передні. Біля тони можна грузити і майже не видно.Порожняком таки гепає, помагає мішок з піском.
А може хтось знає бо в мене задні пружини стоять від запорожця задні досталась з ними машина від попереднього власника і от до прикладу якщо я вкину в багажник 2,5 мішка картоплі + 3 пасажира і я то машина сідає дуже низько і при їзді відчуваю як машина частенько дістає до відбійників, питання: чи не буде такого якщо поставити задні пружини від універсала В3 ну і амортизатори теж.
Думаю що не буде так як це пружини від універсала і вони жорсткіші ніж в седанах (тим більше жорсткіші ніж в запорожці). В мене на гольфі також від пасата стоять, ставив через важкий балон. то їм ваги не хватає і трохи гупає якщо на заді ніхто не сидить.
Не бачив, але по логіці подумав що машина не важка і пружини мали б бути не жорсткі... Але з другої сторони запорожець і логіка напевно речі не сумісні ))) Визнаю моє припущення теоретичне )))
Дякую за відповіді але з вигляду пружини від В3 товстіші ніж від запорожця.Сьогодні взяв пружини і амортизатори від В3 як поставлю відпишусь. Є ще питання з приводу того, що передні амортизатори я теж хочу міняти, хто як відноситься до ремонту амортизаторів і який принцип їхнього ремонту і на скільки це надійно ?
Є ще питання з приводу того, що передні амортизатори я теж хочу міняти, хто як відноситься до ремонту амортизаторів і який принцип їхнього ремонту і на скільки це надійно ?[/QUOTE] Я поставив вкладиші Більштайн і вже майже 120 тис. км. відїздив. Ремонтувати самому треба - мати купу інструменту без якого зробити заміну не можливо.(Майже не можливо) Потрібний гарний ключ щоб відкрутити гайку ступиці,інструмент для зняття наконечника, скоби для пружин та ін.Як що інструменту не маєш добра порада - поміняй у "майстра".