Привіт усім. Хочу поміняти амортизатори, оригінальні до гольфа досить дорогі, може можна замінити від інших машин (вазовських) хто пробував?
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек я брав до 2го гольфа по 50 грн за штуку....може вони підійдуть...
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек так купи не оригінальні. про вазовські ти жартуєш????
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек чому жартую, десь проскакувало в інтернеті що ставлять від 2112, думав може хто пробував.
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек а ти шо думаєш шо оригінал від 2112 буде краще ніж польський заміник ? ? ?
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек підзамовленя: - німецькі - по70грн за шт - польські - по50грн за шт
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек от прикол! На ТАЗ виходить дорожче!!:mrgreen:
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек ну то класно я думавшо вони по тій самій ціні шо передні. петя ти амортизатори задні зможеш поміняти?
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек На сірка з "Москаля 2141" підходять з незначною доробкою! Вони по 25 грн/шт коштують.
Відповідь: Амортизатори задньої дверки на гольф 3 хечбек я задні амортизатори поміняти зможу, але ти читай уважно це амортизатори кришки багажника по 50 грн, а задні стійки на гольф по 180 грн - фірми "Boge".