Аварійна зупинка

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Чортопхай, 6 гру 2011.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Пропоную нову тему.

Назву треба буде змінити в ході спілкування за умови, що тема знайде відгук серед однодумців; з причини - щоби не збивати з пантелику пошукувачів.

Мета теми: показати наш біль і жах в ситуації, коли вже все сталося і нічого змінити не можна.

Завдання: попередити гарячі голови і, можливо, вберегти когось від того, що сталося нам.

Засоби: один випадок - один пост. У пості подаємо кілька фотографій авта форумчанина після ДТП + текст:
    1 назва авта, рік народження;
    2 - адреса, де стався випадок;
    3 - хто винен (неправильно запаркована турнікетна огорожа; дерево, яке росло не з того боку дороги; бабка-камікадзе, яка перебігала по зебрі, коли ми не тупили; помаранчеве на світлофорі і т.інше).

Коменти, співчуття, припущення - в приват, щоби тема була коротка, але змістовна і повчальна.

Нехай ця тема не лякає тих, хто ще не пережив своєї аварії, а ті, що вже отримали бойове хрещення, знають, що краще попередити, ніж потім співчувати...

То що? Робимо?

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    дещо подібну тему починав і я!!! Називається причини ДТП. Почитай і подумай чи варто обєднувати їх...

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Помагай! Дала на пошук за Твоїми ключовими словами, то видало мені і "З"їзд під шашличок", і "Як навчити жінку їздити", але тільки не те, про що Ти пишеш. Можеш скинути лінк Твоєї теми?

Взагалі-то, питання до АДМІНА: чи можна (технічно) цю тему зробити у вигляді шаблону, який треба заповнити. Тобто, щоб не було можливостей коментувати, а тільки вставляти інфу за темою.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не можна :) ми на форумі

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    може я не вмію пояснити, чого хочу... :dntknw:

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не хочу розчаровувати, але подібні теми малоперспективні, як правило, люди приховують все погане, що з ними сталося і соромляться своїх помилок. А ще биті машини дешевші :)

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не впевнена, що метою саме цієї теми мала би стати максимальна кількість постів. Мені здається, що нехай би їх було всього 10 за всі роки існування Клюбу, але нехай би вони були "поучатєльні". Часом трапляється таке, що з авта залишається купа брухту, а водій і пасажири живі і здорові. На ринкову ціну того авта пост явно не зробить вже значного впливу, а на безпеку їзди може...

Можливо, цю інформацію не варто давати, як тему. Може виділити її в якийсь підрозділ в розділі "Наші авто"... Це так - думки вголос...

8. reacnhappy

reacnhappy Новачок

VW
  9. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Те, що Ви хотіли купити!

• Подобається Подобається x 1
  10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ви сам з собою розмовляєте? У нас є кращі розділи для цього.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)