Всім вітання! Один мій хороший товариш отримав нарешті дозвіл на постійне місце проживання у Німеччині! Зателефонував мені і запропонував привозити на Україну легкові авто (будь-якої марки)... Схема наступна: 1. Ви просите знайти авто такої-то моделі в такій-то комплектації; 2. товариш шукає і озвучує ціну з доставкою до Львова. Ніби все... Якщо когось зацікавить - пишіть тут або у п/п.
ромитненням, то я так зрозумів, самому займатись??? а у твого товариша на кордоні не буде проблем, шо вертається без авто?
Сказав, що все в порядку - він "вганяє" авто на німецьких номерах (техпаспорт теж буде на нього) і при в"їзді заповнює декларацію. При виїзді (через знайомого митника) декларація "гаситься", а товариш повертається в Німеччину з номерними знаками у сумці і вже там знімає авто з обліку (без присутності самого авто... це в них теж не проблема :D). От і все... П.С. авто може бути будь-якого року випуску... "під розмитнення" - навряд чи це вигідно з нашими теперішніми митними тарифами... Отже, це можна назвати - " КОМУ ПОТРІБЕН ДОНОР".
Деталями займатись він не хоче... йому зручніше перетнути кордон+віддати авто+забрати гроші+поїсти вареників і додому...
Приблизні розцінки такі: 150 євро страхівка 150 євро - дорога 30 євро - поїсти/випити кави 250 євро - "погасити" декларацію 500 євро - послуги 80 євро - квиток додому 100 євро - "незаплановані" витрати (на всяки випадок - для тих хто все рахує до копійки, але не завжди виходить так як хотілося б) Ну десь в таких межах... І всі, хто скаже, що є люди, які готові за 300-400 євро пригнати щось сюди - залишайте номер телефону (я просто в це не вірю)! З 2006 р. жоден українець по всяких там дорученнях/деклараціях/договорах дарування в"їхати в Україну на авто з іноземними номерами не зможе + ЗНЯТИ ПОТІМ ЦЕ АВТО В (наприклад) НІМЕЧЧИНІ БЕЗ ПРИСУТНОСТІ САМОГО АВТО !!!
Народ !!! Ніхто нікого ні до чого не примушує... В кого є така необхідність (окрім просто "поговорити"!) - той пробував сам "пробивати" собі подібні варіанти... Я один з таких людей (з дозволом проживання у Чехії) - хотів би я побачити, як це зробить хтось інший... П.С. - кожен окремий варіант прораховується індивідуально... але це плюс мінус 100 євро...
Форум для того і існує, щоб поговорити, тим більше львівський 8), якщо це тільки як реклама - то внизу є допис "Якщо Ви збираєтеся розмістити на форумі інформацію рекламного характеру, ознайомтеся спершу із цією сторінкою". Тут позволю собі не погодитись, є окрема тема про ввезення авто на польській реєстрації, там, в принципі, все розписано, раджу почитати - можна дізнатись багато чого цікавого. А на інозмених транзитних номерах в Україну і так не вїдеш, хіба з розмитненням. Знімав, правда у Польщі, без присутності самого авто, 15 хв з транзитними номерами і експортним техпаспортом (ну черга десь стільки ж заняла). В Бельгії переформляли на експорт - теж біля 2-х годин забрало, і теж без машини, правда там поїздити треба було (не пригадаю чого, давно дуже було). Дозволю собі додати також, що цінник виходить +/- 1000 ивр за таку послугу. Звичайно авто в Німеччині в більшості в набагато кращому стані ніж, наприклад, у Польщі, але там англійський донор набагато цікавішим виходить по ціні, як і по цінах на послуги. Без образ... Усе ІМХО...
600 євро чистий прибуток товариша і 250 на "погасити декларацію"... От якби ці два пункти викинути, тоді вийде нормальна ціна
"Ніщо так не підриває здоров"я українця, як добробут його сусіда"... Я й так більш-менш нормально заробляю (слава Богу)... Товариш - грузин (23 роки), який імігрував в Німеччину (але за його порядність "відповідаю")... він не дуже добре володіє російською, не говорячи вже про українську мову - от я ї дав оголошення від його імені. Кого зацікавить щось конкретно - дам телефон "напряму" в Рейхстаг... І нєхрен тут закидувати двозначні пред"яви...
ну якшо вже говорити про "нєхрєн", то нєхрєн комерційні послуги маскувати під благодійність Для комерції є розділ відповідний