Чи є десь у Львові чи під Львовом хороше місце, щоб поїздити боком? Хотілося б пізнати свою машину на нестабільному покритті оскільки наразі поняття не маю, як вона себе поведе в тій чи іншій ситуації, як її заносить і як вона із заносу виходить, як гальмує і тд. Якщо це все спробувати, то впевненіше на зимовій дорозі почуватимешся мабуть. Наразі боюся зайвий раз кермом покрутити, газнути чи пригальмувати, часто їжджу як блондинка
На набережній любого міста є широка дорога, я там іноді ганяю. Але зазвичай вночі по безлюдному місту, поведінку машини добре знаю, тому сильно не боюсь. Часто на перехрестя вночі з ручником... Та хто нічого не робить, в того і помилок нема, балку погнув. Головне це робити де широко, чи бардюри низькі Спочатку пробуй на низькій швидкості, а потім на автодром
ага, зараз нікого нема, а в наступну секунду, коли я влітаю в перехрестя на ручніку хтось появляється по зустрічній в лоб. Дякую
Ну мы ж говоримо про реальні речі. Я починав з поворотів на 90 градусів на парковці во творі, я за містом живу машин нема. Тре починати з короткого різкого "натискання" на ручник, при швидкості 30 км. На такій швидкості нічого страшного не буде. Я на літній резині машину контролюю, а в тебе певен, що зимня.
Кажуть в Черлянах є кусок доброї широкої траси, але сам не бачив і не був, там БМВ і Хонда люблять поноситися
я об"їздив Черляни в Городоцькому районі - ніде не бачив, щоб можна було боком поганяти. так, там був аеродром, але він з плитів, боком кусок можна хапнути. там може краще гонки а не заноси влаштовувати... хіба є ще десь там ничечка, про яку я не знаю, але це мало імовірно. а от рибку в одному кабачку там відмінну готують)))))))))))
я впринципі би поїхав хоча в мене зара один з тросіків ручніка замерз але подивився би шашлика би поїв
Біля озера Наварія прікольно в вечері, дорога виходить на широку площадку на які можна відчути свою машину в різних ракурсах, Мартіні якщо цікавить де можу пояснити.