28 жовтня 2012 року з нагоди дня автомобіліста у Львові та дня народження "Арени Львів" на території стадіону відбудеться «АвтоФест 2012». Початок о 12:00. На гостей стадіону у цей день чекає масштабне свято. Безліч подій, конкурсів, смачних частувань і, найголовніше, - море драйву! У програмі: Виставка автомобілів, презентація новинок світового автопрому від автосалонів Автосалони презентують власні новинки. Найповніша інформація про нові моделі. Тест-драйви автомобілів від автосалонів Гості мають змогу самостійно випробувати та порівняти всі переваги представлених автоновинок. Тюнінг-фест Найяскравіші зразки сучасного тюнінгу. Автомобілісти продемонструють свої досягнення у вдосконаленні двигуна, салону авто, зовнішньому стайлінгу. Приз ТюнінгАвтоФест 2012: визначення кращого тюнінг-авто. Переможця визначають гості заходу. Перегони з картингу. Для всіх бажаючих - можливість взяти участь у перегонах на професійному спортивному картодромі за кубок "Арена Львів". Львівське Рондо 2012: раллі другої категорії, в якому ділянка по швидкісному маневруванню розташована на Арені Львів. За сприяння Галицького Автоклубу. Перший етап синхронного спринт-слалому за сприяння Львівського Тюнінг Клубу. Глядачі зможуть побачити та відчути тонкощі екстремального водіння (фігурне водіння, швидкісне маневрування). Джип-тріал за сприяння клубу 4х4 Участь байкерів Музичний супровід нон-стоп Заряд позитивної музики від відомих діджеїв! Кращі кухарі Львова Учасники і гості посмакують страви з грилю, вареники та борщик, смачну випічку, гарячі та прохолодні напої. Авто-бейбі Фест. Активна та цікава зайнятість для дітей по автомобільній тематиці, професійні викладачі та аніматори з кращого дошкільного закладу Львова запропонують Вашим діточкам цікаві заняття та розваги, а батьки будуть мати змогу сповна насолоджуватися дійством АвтоФесту 2012! Цікаві і пізнавальні екскурсії стадіоном Запрошуємо Вас посвяткувати разом з нами! На честь дня нарождення "Арени Львів" вхід на АвтоФест 2012 вільний.
На тебе неподібно, на вибори і непомити машину...? завтрішня погода покаже, можна перевезтися, гляданути.
Якби раніше нас повідомили, могли-б позачерговий зїзд зробити. Організаторам фесту незарах за таку організацію.
Вагаюсь, чи їхати на дане дійство. Якщо буде міні з`їзд (знайомство з клубом) - приїду. Можу когось (до 2 чол) забрати з Калуша чи по дорозі. Пишіть. Якщо поїду, то планую виїзд на 11-00.
Я був але десь в 15:30 то там вже не було на що дивитись. Не знаю як було до мене але думаю що погода внесла багато змін до програми.