Автомобільні передачі

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем peGas, 22 тра 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    пропоную писати всі авто передачі які є на нашому і сателітарному телебачені:

1 автопарк - дуже хороша і одна з перших автопередач на нашому телебаченні. багато класних пріколів, але занадто багато реклами, і забагато всяких роликів, пеердача триває 1 год часу а реальної інфи на хв 15
    Йде не дуже зручний час плюс АЙСІТІВІ не любить точний час випуску пеердачі раз 23:00 раз в 00:00 Йде в понеділок в зазначений вище час і по суботам в 7:00

2 екіпаж - Крім мочанова там більше ніхто толком передачу не веде. Подобається шо мало часу займає на перегляд передачі. йде по перошму нацональному П'ятниця, 21:55; Субота, 10:35

3 мега драйв - ведуча так собі, більшість інфи все про раллі. Йде по каналу мегаспорт по суботах в 10:10

Ше раз бачив по каналу ТЕТ йшла якась автопередача з придурашиною противною ведучою.
    Доповняйте список передач, а то я маю мателіту і ніколи на ній ніяких пеердач злапати ен можу. колись дивився по ББС ворлд пеердачу ТОП ГЕАР. вона по суботам йшла десь в 11:00 але шось не можу її злапати

2. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)
    Відповідь: Автомобільні передачі

Є дуже класний канал "DRIVE". Там багато цікавих передач, і про тюнінг, і тест драйви, гонки, короче про все. Буває цілими днями дивлюся той канал:shock:

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

знаю в мого друга він є нажаль не всім повезло з ним

4. SAVA

SAVA Active Member

А і ще є прикольна програма"Вуличний тюнінг" по Explorer. Нещодавно робили повний тюнінг Jetta Mark.

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

А є ще передача Ало гараж!!!
    Раджу подивитись, там веде чотири чувака, 3 - російською мовою, 1 - українською - Богдан Черніга - мій рідний племінник - менеджер автосалону Мацаратті в Києві (не знаю як англійською) - син відомого в своїх кругах доктора математичних наук, професора - Романа Черніги, родом з Рудок відки і я :)
    От і хвалько я :)

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Дуже хороший ведучий, бо тих інших я слухати не можу

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Мене шось він харить. Манера розмови така ніби шось йому в зад запхали, і корчить з себе нігера, руками махає

Взагалі передача рагульська

8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

нда.
    Я незрозумів, я прочитав назву теми і подумав що ми вже організували передачі між містами і між клубами, ато ви тут про телепередачі.
    тфу..блін.

9. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

бачу наш клуб телік не дивиться.......

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Насправді він не такий в житті, я з ним на цю тему говорив - каже така задумка керівника програми

11. SAVA

SAVA Active Member

Бачив я цього ведучого зимою у Львові він запрвлявся на заправці ОККО біля НІКО-ЗАХІД довго сміявся...:grin:

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Основна машина в нього Субару темно зелена, а зимою був на червоному Рено-кліо чи не так? А чо сміявся??? Ще й довго???

13. SAVA

SAVA Active Member

Я його бачив на Субару універсалі, а сміявся я бо бачив його манеру вести передачу. Таке враження що він надивився "Тачку на прокачку" де Xzibit веде так передачу

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це точно. З виду арієць, а поводиться як чорномазий з Гарлема :) Слюні мало в телевізор не бризгають. Йо!

15. SAVA

SAVA Active Member

Йо чувак ріспект!!!:mrgreen:

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

шоу бізнес нічого не скажеш, рухи дійсно тупі але передачу добре веде
    + приємно чути рідну мову

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

нічого вони там добре передачу не ведуть, нормально нічого не розказують, внятно нічого не показують. Тюнінг машини реально показують 8-10 хвилин максимум. Вся передача це тупі жарти і позування перед камерою Стичкіна та кривляння , бекання-мекання ведучих, які ні українською ні російською нормально не говорять. ОТСТОЙ

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

MARTINI, тобі для інформації: отой хлопчина Богдан, ведучий в свому житті російською не спілкується в принципі (за що не одноразово встрявав в молодості в вуличні драки, я це знаю, бо сам свою юність починав в Києві), не зважаючи на те що виріс в російськомовному оточенні (на відмінну від багатьох львівян, що "вириваються" в Київ і начінают калякать на руском для прєстіжа). Я розумію, що в нього нема львівського акценту, а центрально-український, можливо тому багатьох львівян збиває з панталику.

19. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

РІСПЕКТ ЙОМУ!!!!!

20. SAVA

SAVA Active Member

Цікаво що будуть тюнінгувати в сьогоднішній програмі. Якщо це можна буде назвати тюнінгом, я б назвав цю програму не АЛЛО ГАРАЖ, а ГАРАЖ МОНСТРІВ. Рідко коли роблять нормал тюнінг.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)