Вітаю, шановні. Я декілька років займаюся моделюванням з паперу і в мене з"явилося бажання створити VW Scirocco Mk2. Хотілося б попросити вашої допомоги з кресленнями та фото даної моделі. Цікавить насамперед фото салону та двигуна, а також креслення з розмірами, можливо як в інструкціі з єксплуатування (якщо таке існує). буду дуже вам вдячен за будь яку інформацфю. Моя ел.адресса sanyabarmen88@yandex.ru Нижче зроблені мною моделі
Може, наші їм там "мізки вправляють", перевиховують? Там теж є адекватні люди, але їх мало і вони бояться проявити свою адекватність, бо їх заклюють. Якщо вони не проявляють відкритої агресії, то їх вже можна вважати певною мірою "адекватними"...
ну ти зайди і почитай хунтакаратєлі фашисти убіваєтє мірних житєлєй язапутина майдан устроил госдєп войну развязал обама вас зомбіровал порошенко не смотрітє укросмі СБУ подсунуло ополченцам боінг з трупамі короче повний набір кісільова
На мою думку цей російський сайт скірокко, не заслуговує на санкції з нашого боку, бо це як би профільний сайт, і там не так вже багато користувачів, і флуду там немає майже, а от від ідіотського драйв 2 ру варто дійсно відмовитися. Автору поста бажаю здійснити проект по скірокко.. дуже цікаво подивитись.
Хзхз, я на той скірокко форум заліз начитався там повно фігні. А на Драйв2.ру там жостко все труть. Політики не знайдеш майже.