Привіт! Хочу собі придбати верхній багажник. В мене зверху на кришці є дві паралельні труби трикутного перерізу, я так розумію то називається релінгом. Так от мені потрібно багажник у вигляді двох планок які кріпляться до того релінгу, а не до кузова. Питав в деяких магазинах - найдешевший від 350грн. Не розумію чому так дорого - там всього дві палки алюмінєві з кріпіжами. Може хтось знає де можна дешевше купити і які краще купляти? Буду вдячний.
Відповідь: Багажник на "стелю" Почнемо з того що йдеться багажник не на стелю а на дах. А ціна в принципі нормальна, вилити стільки пластмаси, щоб вона на швидкості 180 не розсипалася і її сонцем не покрутило, а ще заплатити дизайнеру, а ще художнику, який ту фігню в наліпках розмалює, а ще по гарантії хтось поверне, це теж включено в ціну, а ще організувати людей, які то привезуть з Європи, а ще порахуй заробіток людей, що здають в оренду магазин, а же є ті, хто в ньому працює, а ще пожежники, податкова, митники, санепідемслужба, страхові компанії ітд - виходить, що це дуже дешево Я до того, що дешевше не існує. Допоки сам того не почнеш виробляти.
Відповідь: Багажник на "стелю" Згідний що багажник не на стелю а на дах. А на даху в мене дві дуги. І мені потрібно тільки дві поперечні палки на ці дуги, щоб можна було кусок дошки перевезти, який не поміщається в розкладений кузов універсала. А обтікаємого багажника зверху мені не треба (коштує він доречі не 350 грн а в районі 3000грн.). Видно я не правильно задав питання. Так от мене дивує ціна на ті дві поперечні палки - 350грн! А ще є і за 600 і за 800 - залежить кажуть від бренду.
Відповідь: Багажник на "стелю" Це якраз називається Кофр або бокс або коробка або ящик або чумайдан або і т.д. А це якраз і називається багажником.
++111111!!!!!!!!!!! В Польщі весь комплект (2 поперечки + багажник для лиж) обійшовся рік чи два назад у 350у.е. на наші гроші на той курс тоді а купувати поперечки за 350грв...у мене б рука не підялась...таке Г.