Багажник на "стелю"

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Ostap, 1 жов 2008.

1. Ostap

Ostap Початківець

Opel Astra 1.4i Variant 1997
    Привіт!
    Хочу собі придбати верхній багажник.
    В мене зверху на кришці є дві паралельні труби трикутного перерізу, я так розумію то називається релінгом. Так от мені потрібно багажник у вигляді двох планок які кріпляться до того релінгу, а не до кузова.
    Питав в деяких магазинах - найдешевший від 350грн. Не розумію чому так дорого - там всього дві палки алюмінєві з кріпіжами. Може хтось знає де можна дешевше купити і які краще купляти? Буду вдячний.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Багажник на "стелю"

Почнемо з того що йдеться багажник не на стелю а на дах. А ціна в принципі нормальна, вилити стільки пластмаси, щоб вона на швидкості 180 не розсипалася і її сонцем не покрутило, а ще заплатити дизайнеру, а ще художнику, який ту фігню в наліпках розмалює, а ще по гарантії хтось поверне, це теж включено в ціну, а ще організувати людей, які то привезуть з Європи, а ще порахуй заробіток людей, що здають в оренду магазин, а же є ті, хто в ньому працює, а ще пожежники, податкова, митники, санепідемслужба, страхові компанії ітд - виходить, що це дуже дешево :) Я до того, що дешевше не існує. Допоки сам того не почнеш виробляти.

3. Ostap

Ostap Початківець

Opel Astra 1.4i Variant 1997

Згідний що багажник не на стелю а на дах. А на даху в мене дві дуги. І мені потрібно тільки дві поперечні палки на ці дуги, щоб можна було кусок дошки перевезти, який не поміщається в розкладений кузов універсала. А обтікаємого багажника зверху мені не треба (коштує він доречі не 350 грн а в районі 3000грн.). Видно я не правильно задав питання. Так от мене дивує ціна на ті дві поперечні палки - 350грн!
    А ще є і за 600 і за 800 - залежить кажуть від бренду.

4. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

THULE - найкращий вибір!

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Це якраз називається Кофр або бокс або коробка або ящик або чумайдан або і т.д.

А це якраз і називається багажником.

6. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    ++111111!!!!!!!!!!!

В Польщі весь комплект (2 поперечки + багажник для лиж) обійшовся рік чи два назад у 350у.е. на наші гроші на той курс тоді

а купувати поперечки за 350грв...у мене б рука не підялась...таке Г.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)