Бензин Донецького

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Figaro, 22 тра 2012.

1. Figaro

Figaro Початківець

Mazda 323f
    Всім привіт. Якщо памятаєте була тут тема цього автора про так званий халявний бензин. Незнаю яка тут у вас ситуація, но з нашого форуму людей підписалось на халяву чимало, но вже на сьогодні маємо 22 число а ні бензини ні грошей ні донецького нечути. Може є тут люди (друзі) які підтримують з ним контакт, знають де саме є його квартира яку він здає, ну всьо що може привести до самого донецького. Наперед дякую за тобопомогу.
    П.с. писалось шо люди на цьому форумі лише поговорити люблять, пофлудити, но молодці що все обдумали і непопались на так звану аферу, і немаєте такого геморою...

• Подобається Подобається x 1
  2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А як жеж вчорашня тема про те що Донецький просив кожного скинути йому в ПП реквізити куда гроші повертати? Бо в мене шось тюнінг-форму не працює.
    Нічого сказати конкретно не можу, номр той шо маю не дійсний.

3. Figaro

Figaro Початківець

Mazda 323f
    реквізити то скинули, сутка пройшла і нікому нічого нескинув.а мені вже з пятниці скидає.

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А ж просили його тут, не вляпуватись в чисту аферу. Ну, ні ж - поліз. Думаю, що навряд ви його зара знайдете, якщо хоч щось повертає, і то добре, погано те, що цей процес довго тривати буде.

5. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    получилось афігенне кидалово. Навіть якщо поверне гроші,за той час що він їх мав, прокрутив якусь тему і підняв нормально капусти. Тупо безвідсотковий кредит.

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Глибоко в цьому сумніваюсь. Так само, як впевнений: те, що це афера, він знав з самого початку і просто вирішив вибрати такий шлях "заробітку"! Підозрюю, що збір коштів відбувався не тільки на форумі ЛТК (котрий вже другу добу підозріло "впав") але й на інших сайтах та "в живому спілкуванні"!
    Дивує інше:
    але НІХТО навіть не взяв в нього хоча б копію паспорту, не говорячи вже про розписку. А ще відверто насміхались та критикували нашу тему, де форумчани висловлювали свої сумніви на рахунок даної "оборудки", на котрі даний індивід реагував вороже та зневажливо, що відносили на його бикувату поведінку. Як виявилось, це була просто реакція афериста на його задум.
    давайте бойовий клич "адмінам" ЛТК (якщо вони справді з ним не в долі...а просто так закривали відразу будь-яку тему зв'язану з його "подвигами") - є ж ІР-адреси, з котрих він заходив, ось по них і можна вичислити місця його "билой слави":bye2: Колись був такий "орел" в Києві, під ніком "Міхалич82", котрий брав кошти за запчастини, а у відповідь висилав або "пшик" або якесь пошарпане б/в. То наскільки я згадую, хлопаку вичислили саме так - за ІР-адресою!!!

Останнє редагування: 23 тра 2012
  7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Думаю з іншого міста до Львова він прибув з такою ж суммою після аналогічної історії, а зараз він вже в наступному місті. Шукайте на східних форумах новоявленого електрика ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    у лтк впав сервак....скорше співпадіння

9. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    На жаль теж взяв участь у даній оборудці.
    Так от він до мене приїхав пасажиром на машині Опель Вектра A темного(мабуть темно-коричневого) кольору. Є реєстраційний номер.
    Можливо у когось є можливість вияснити адресу власника машини.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    спочатку треба на тюнінгклубі спитати чи є серед них власник і чи він сам не шукає данєцкого.
    А тобі +5 за наблюдатєльность

11. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Для того бажано щоб їхній форум працював )))

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Давай номер.
    Останнім часом Донецкий в Миколаєві точно жив. Мав з ним розмови і пару раз в Ашані зустрічав - казав що по дорозі до дому.... і до речі здається був на чорній вектрі(але можу і помилитись) пасажиром.
    Думаю що і здача квартири на Балатоні теж була з розряду афер.
    А взагалі цікава ситуація з ЛТК форумом... Не думаю щоб у самого Донецького хватило ума завалити сайт... може так співпало..... але як кажуть в ЦРУ просто так таких співпадінь не буває. Виглядає що адміни сайту в долі.... але сама афера не є вже така велика і грошовита щоб так валити сайт..... дурня якась

Останнє редагування: 23 тра 2012
  13. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    та там згорів рейд контроллер.. той донецький до того немає відношення.
    мав би запрацювати сайт з дня на день.

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Може й так.... але це як в тому анекдоті.... чоловіче твоя дочка ку...ва.... та не маю дочки.....

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Дійсно підозріло. Особливо, якщо згадати, що кожен раз коли на форумі піднімалася тема якихось косяків донецького, чи за ті ж бензогроші, адміністрація такі теми прибивала. Ну, хоча, не виключаю, що тамтешній адмін також повівся на чари Донецького і безмежно йому довіряв, як і інші жертви. Тоді йому щирі співчуття, тепер доведеться якось відбілювати репутацію. Добре, що нам вистачило розуму зарубати це на корню.

16. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    BC 1561 CB

17. hrdrive

hrdrive Початківець

Peugeot
    форум лтк впав не від донецького то точно.

18. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Так так.А то би на форумі тільки би і створювались теми про пошук Данєцкого:russian_ru:

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Мені він ще винен або приборку або 450грн. :russian_ru:

20. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    я йому робив генератор,і мені ще 200грн за ремонт генератора недодав ))))електрик хренов :rofl:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)