Купив собі "байк" МТ-11"Днепр" в оригіналі, робочий, але трохи ржавий. Може в когось "завалявся" бензобак від старих МТ або "Урал"(в любому стані). В народі їх прозвали "капля":wacko1:. Наперед вдячний. Задурно небуде. Р.С. На старості захотілося екстриму. Тел. 80677145808 Ростислав
Маю такий бак , але мушу тебе розчарувати, самому потрібен. В моєму гаражі стоїть великий раритет в оригіналі 1972р.в. Урал 750, 6в, котрий ніяк не може дочекатися моїх рук.
Дуже шкода, але потрохи крою час для роботи над мотоциклом. Вчора тільки повністю зібрав скут Honda Dio після пофарбування. Тепер немає часу до машини.
Олег М , Якщо 750 кубів нижньоклапанний, то або ИМЗ М-750, або КМЗ К-750 а якщо Урал - то 650 кубів. ROS маю до Дніпра бак - не мятий, але покрасити треба, як підійде, то привезу, вдома він, в селі, каплі немаю, але як дуже треба то можу попитати, не такий то вже і дефіцит. Ну і запчастини маю, до дніпера, до К-750 , до Урала. Сам їздив на Уралі, але в Львові нема де його тримати, та ще й розібраний він вдома, нема де крутити гайкі в квартирі.
в мене в селі стоїть за хатою і гниє МТ правда незнаю який він там капля чи ні. Коли буду в селі то погляну чи той бак ше цілий. Але то буде нескоріше ніж 3-4 тижні.