Хто має в хорошому стані бензонасос! А то в мене здається гавкнув сьогодні? :evil: Якщо є то скільки буде коштувати? Хто може підказати який бензонасос краще ставити на мою машину, а то мій навернувся!
Відповідь: Бензонасос Якщо ти про той , що в баку, то півтора роки тому поставив Бош. Коштував він 300 грн. Купував в офісному центрі на Водогінній 2, там же в дворі встановили. З того часу проблем наче не було ніяких. Як називається фірма не памятаю. Думаю на прохідній можна запитати в охорони, підкажуть
Відповідь: Бензонасос Якщо насос високого тиску то теж Бош. На жаль, інших не знайдеш. Працює на нашому бензині коло 2-3 роки щоденної їзди. Коштує коло 750 грн. Якщо маєш картку буде коло 600. На Тургенєва, 63. Є ще варіант реставрації, дешевше вдвічі, зато ресурс менший втричі. Маю такий десь на півроку-рік ресурсу. Продам за 100 грн. Але треба уточнити номер деталі, є насоси для різних тисків.
Чи правда що бензонасос для більш довговічної роботи хоче знаходитись завжди в бензині. Тобто щоб в баку було не менше 8-12 літрів? кажуть він охолоджується бензином і змащується бензином?
Відповідь: Бензонасос правда - таке пише в іструкції до всіх інжекторних фольксвагенів. коли стрілка даччика заправки доходить до червоної зони то тре заправлятись бо вже лишається не більше 10 літрів.
Відповідь: Бензонасос Народ дякую проблема з бензонасосом уже вирішена, зявилася нова проблема http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=11043&posted=1#post11043
Відповідь: Бензонасос Ну... так.. я ж говорив про свій гольф... Сорі якщо когось ввів в оману. А скіко літрів бак в 3?