безномерний кузов

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем pavlok, 23 кві 2010.

1. pavlok

pavlok Початківець

ше не купив
    Народ підскажіть таке питання.
    Вже давно шукаю собі тачу, і найбільше імпонує мені аудюха.
    Знайшов на авто.ріа таку машину http://auto.ria.ua/auto_audi_2599450.html
    Не дорога, доглянута з вигляду, але одне але. Кузов без №, так як я ніколи не був власником авто хотілося б дізнатись детальніше про такий спосіб покупки і юридичні нюанси такого обміну товаром. Хто що може порадити, чи не стоїть за цим якесь кідалово???

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Я б не радив, це мінігіт буде всю дорогу.

3. pavlok

pavlok Початківець

ше не купив
    в чому саме ти вбачаєш мінінгіт, продати потім, чи є ше якісь мінуси???

4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ти ъъ не зможеш купити. такі авто можна лише по дорученню водити, зняти з обліку її незя, господарем її ти не будеш і продати потім наврят чи зможеш

5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    за такі гроші-танунах. господар може потім відкликати доручення і будеш ти біля розбитого корита, без грошей і з машиною в розшуку і нікому нічо не докажеш

6. pavlok

pavlok Початківець

ше не купив
    а те, що в нас купа людей по дорученню їздить не хіба не виправдання

7. gora

gora Active Member

Golf 4
    Я також тобі не раджу купляти б/н!!!! Із свого гіркого досвіду..... Була в мене 9-ка б/н. Моя перша машина думав що я найщасливіший, купив досить дешево на той час!!! Але згодом виявилося що то був "двойнік" . Прийшлося здавати на розборку. Вітдповідно втратив на ній майже 50% вартості.

Так що я не раджу !!!

Останнє редагування: 23 кві 2010
  8. gora

gora Active Member

Golf 4
    Це не просто мінінгіт це цілий ГЕМОРОЙ і то запущений )))))):D

9. pavlok

pavlok Початківець

ше не купив
    :D :D:D :D:D :D:D :D:D :D

10. pavlok

pavlok Початківець

ше не купив
    але ж є напевно якась можливість експертизу зробити, шоб знати шо машина нормальна

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Про яку ексертизу ти говориш, якщо номерів нема! Хіба що діагностику ходової і двигуна!!!

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Зверни увагу на дату фоток машини
    Теоретично вона вже не перший раз продається, шариш фішку?

13. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    І ліва фара міняна!!!

14. gora

gora Active Member

Golf 4
    Ну є але всерівно ніхто не дасть тобі 100% гарантії що десь така сама не катається, на таких же номерах, із таким же тех.паспортом....
    І як писав вже vitOK ти її не зможеж ні продати, ні зняти з обліку, тільки передоручити. А звітки ти знаєш що власнику щось не стукне в голову і через рік він візьме і анолює доручення, подасть машину в розшук, щей недай Бог сидіти будеш......(((
    Не потрібно тобі цього головного болю. Краще купи нормальну машину з нормальними доками, заплати на 1000 баксів більше, але буеш мати спокій. Скупий платить двічі.... Я переконався на собі, хотів з економити, а вийшло що щей попав ((((

15. gora

gora Active Member

Golf 4
    Блін як мені шкода що 3 роки назад незнав про існування цього прекрасного форуму. Зайшов би на цей форум, задав би аналогічне запитання і розумні люди порадили б мені що НЕВАРТО ЗВЯЗУВАТИСЯ З Б/Н ..........

• Подобається Подобається x 1
  16. pavlok

pavlok Початківець

ше не купив
    І що ніяк не визначиш чи машина не двійник, чи в розшуку і т.д.

17. gora

gora Active Member

Golf 4
    Ти що забув що ми живемо в Гондурасі!!!!! Одні можуть дати тобі довідку що все нормально!!! А через 100 метрів зупинять інші і скажуть(цитую, як мені казали): "Непереживай ми тобі добре робим, ми забераємо її на штраф площадку...."

18. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Як правило такі авто роблять для певного регіону (дане авто для Львівської обл.), перетинаєш кордон області і тут починається....
    А перевірити в МРЕВ, якщо маєш там дуже хорошого і перевіреного "друга"

19. gora

gora Active Member

Golf 4
    А звідки така впевненість що дане авто для Львівської обл.? Як бачимо на фото номера закриті, цікаво чому?????... І не факт що вона у Львові на обліку!!!

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Колись спілкувався з людьми, які приганяли і робили такі авто, от вони говорили, що де продається дане авто, то там воно і зареєстроване

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)