Народ підскажіть таке питання. Вже давно шукаю собі тачу, і найбільше імпонує мені аудюха. Знайшов на авто.ріа таку машину http://auto.ria.ua/auto_audi_2599450.html Не дорога, доглянута з вигляду, але одне але. Кузов без №, так як я ніколи не був власником авто хотілося б дізнатись детальніше про такий спосіб покупки і юридичні нюанси такого обміну товаром. Хто що може порадити, чи не стоїть за цим якесь кідалово???
ти ъъ не зможеш купити. такі авто можна лише по дорученню водити, зняти з обліку її незя, господарем її ти не будеш і продати потім наврят чи зможеш
за такі гроші-танунах. господар може потім відкликати доручення і будеш ти біля розбитого корита, без грошей і з машиною в розшуку і нікому нічо не докажеш
Я також тобі не раджу купляти б/н!!!! Із свого гіркого досвіду..... Була в мене 9-ка б/н. Моя перша машина думав що я найщасливіший, купив досить дешево на той час!!! Але згодом виявилося що то був "двойнік" . Прийшлося здавати на розборку. Вітдповідно втратив на ній майже 50% вартості. Так що я не раджу !!!
Ну є але всерівно ніхто не дасть тобі 100% гарантії що десь така сама не катається, на таких же номерах, із таким же тех.паспортом.... І як писав вже vitOK ти її не зможеж ні продати, ні зняти з обліку, тільки передоручити. А звітки ти знаєш що власнику щось не стукне в голову і через рік він візьме і анолює доручення, подасть машину в розшук, щей недай Бог сидіти будеш......((( Не потрібно тобі цього головного болю. Краще купи нормальну машину з нормальними доками, заплати на 1000 баксів більше, але буеш мати спокій. Скупий платить двічі.... Я переконався на собі, хотів з економити, а вийшло що щей попав ((((
Блін як мені шкода що 3 роки назад незнав про існування цього прекрасного форуму. Зайшов би на цей форум, задав би аналогічне запитання і розумні люди порадили б мені що НЕВАРТО ЗВЯЗУВАТИСЯ З Б/Н ..........
Ти що забув що ми живемо в Гондурасі!!!!! Одні можуть дати тобі довідку що все нормально!!! А через 100 метрів зупинять інші і скажуть(цитую, як мені казали): "Непереживай ми тобі добре робим, ми забераємо її на штраф площадку...."
Як правило такі авто роблять для певного регіону (дане авто для Львівської обл.), перетинаєш кордон області і тут починається.... А перевірити в МРЕВ, якщо маєш там дуже хорошого і перевіреного "друга"
А звідки така впевненість що дане авто для Львівської обл.? Як бачимо на фото номера закриті, цікаво чому?????... І не факт що вона у Львові на обліку!!!
Колись спілкувався з людьми, які приганяли і робили такі авто, от вони говорили, що де продається дане авто, то там воно і зареєстроване