Відповідь: БІЛЬЯРД ПРОДОВЖЕННЯ І хай візьме серветки шоб витирати запльовану праву фару той хто посміє плюнути на буть яку фару буть якому другому гольфу тому відсохни язик на віки вічні - це не я придумав то в біблії написано А ну Тополь скажи
Відповідь: БІЛЬЯРД ПРОДОВЖЕННЯ Повністю погоджуюся з Тревелом. Нам закрили писки, це не правильно що закрили тему, ви там нічого поганого не говорили.
Відповідь: БІЛЬЯРД ПРОДОВЖЕННЯ говоримо... вот наприклад якщо б ми грали американку, то я маю свою чорну кульку (вона ще й запальничка), можна було б махлювати, заганяючи її руками... вот тобі продовження теми про більярд.
Відповідь: БІЛЬЯРД ПРОДОВЖЕННЯ а я знаю шо таке дуплєт це коли чужий в лузу від борта вот тобі скіроко і більярд
Відповідь: БІЛЬЯРД ПРОДОВЖЕННЯ Так, сили небесні одразу скарають зухвальця вогненними блискавками, кров перетвориться в 10w40 а руки перетворяться в соляні стовпи! Хто не вірить - див. євангіліє від Тревела, псалм ZZZ ("Таінство Гальфа").:-D І про біліард - класна це гра між іншим!
ну то до речі тема актуальна була ще зимова - турнір з більярду розпочали... на кращого ваговодця по більярду! на разі я чекаю, хто б в мене той титул забрав...