Будь-яке авто за півціни розмитнення!

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 30 січ 2012.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Друзі, є непогана можливість купити нову машину! Мій товариш американець отримує українське підданство. Це дуже рідкісний випадок :) але він ще і унікальний тим, що можна офіційно привезти будь-яке авто з США або Європи без розмитнення! Він думав купити машину собі але після розмови зі мною погодився при потребі пригнати і продати авто будь-кому лише за частину вартості такого розмитнення. Все легально і офіційно, кого цікавить - відписуємось.

Ага і слід мати на увазі, що чим дорожче авто тим більше економиться на миті і податках при ввозі.

2. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    а як він оформляється тут в україні ? (яка процедура з документами)

Останнє редагування: 30 січ 2012
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Стандартна, машина буде знята обліку за кордоном, тут буде постановка на облік, тобто переоформлення на покупця.

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Чи можна взнати, що буде коштувати Passat B6 2006р.в. або В5-й 2005р.в.?

5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    +1 теж цікавить..
    а він зможе багато автівок пригнати? чи тільки один щасливець?

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Авто може бути лише одне. Щодо вартості - потрібно знати вартість розмитнення і поділити його на 2. До цієї суми додати вартість бензини і самої машини. Вартість машин в залежності від країни можна дізнатися на сайтах типу

mobile.de
    otomoto.pl
    allegro.pl

Сорі, інших не знаю, спробуйте погуглити.

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а якщо не секрет то можна ссилку на закон який звільняє людей з подвійним громадянство, чи яких від сплати мита?

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Сорі, не знаю, не юрист. Думаю, якщо погуглити то можна знайти.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    подвійне громадянство в нас заборонене і кримінально наказуєме

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Авта прям в Америці треба шукати на сторінці Yahoo.com у закладці Авто. Можна вибрати або нові, або вживані - і шукати далі. Якщо шукаєте вживане, то при кожному авті буде ZIP-код, тобто, наш поштовий індекс. Так можна довідатися, з якого штату буде авто, і чи друг scirocco зможе за тим автом так далеко підскочити... :)

11. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я теж не юрист,але то вроді називається приблизно так: "Людина їде до нас на ПМЖ, (ПМП тобто), бере з собою всі свої речі, в тому числі 1 авто, і ці речі звільняються від мита". Але от про його права на продаж (переоформлення) цього авто не знаю, раджу дізнатись детально тому, хто купуватиме...

12. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Маю пару друзів за кордоном і саме про таке вони теж розказували вже давно.
    Но нажаль таку можливість притримують для себе.

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Машину на облік(без мита) може поставти тільки американець... продати вроді має право тільки через рік (тре уточняти), але техпаспорт має право віддати зразу.....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)