Чи є на форумі люди, чиї авто постраждали під час буревію? Відгукніться сюди або в приват, розкажіть свою історію (чи застраховане авто, чи відшкодовує страхова компанія збитки, які збитки, чи кудись зверталися і тд). Інформація буде використана як елемент для публікації у газеті. Якщо не захочете називати себе, то анонімність гарантуємо.
Відповідь: Буревій і розтрощені автомобілі Моє авто зовсім трошка постраждало. Історія така: Приїжаю я зранку на стоянку, і ставлю собі спокіно машину десь по середині стоянки, жара була вже з самого ранку, побачивши місце під деревом, я пожалів машину (щов вона не нагрівалась під сонцем), вирішили з братом що краще поставити її під деревом (хоч переважно місця в тіні займають найшвидже) місце ще було, от і переставив. А потім дивлюсь у вікно а там ... самі знаєте, що почалось, я місця собі не знаходжу переживаю, вікно з мого кабінету виходить на протилежну сторону від стоянки, прийшлось бігати дивитись на коридор. Пару раз пішов подивився, і потім подумав що нічого не станеться. А десь через 2 хв. Зустрічаю знайомого, а він питає Юра а це часом не на твою машину дерево впало, мій стан важко передати культурними словами тому краще писати не буду. Подивився через вікно виглядало все дуже страшно. Я в цю бурю побіг на стоянку, весь мокрий, хотів зразу відігнати, але подивився що якщо дерево не підняти тоді воно мені всю фарбу поцарапає. Обрізав всі гіляки, так щоб втрати були мінімальні і відїхав. Авто не застраховане. Якщо будеш десь про це писати, дй хоч мені знати. Але мені дуже повезло обійшовся легким переляком і тоха поцарапаним капотом. Переглянути вкладення 938 Переглянути вкладення 939
Відповідь: Буревій і розтрощені автомобілі Ну...машина не застрахована, стояла в гаражі, напіврозібрана...АЛЕ я дуже сильно налякався під час буревію (і моя машина також), а коли я біг в офіс то промочив ноги. В офісі не було 1.5 години світла і нету, що нанесло мені сильні душевні страждання і моральну травму. Ага, ше прийшлось потім гілки розтягувати поломані шоб в гараж попасти. Не звертався нікуди. Не заперечую проти використання моєї історії при публікації статті, але обов*язково під псевдонімом (наприклад Супержетеі або Реальнийпасан).
Відповідь: Буревій і розтрощені автомобілі Марк, дякую за історію, але використаємо її хіба коли будем писати про душевно і морально травмованих
Відповідь: Буревій і розтрощені автомобілі А твоя з хепіендом пресі не цікава тема вже не актуальна і закривається, всім дякую