Я бачив , що тут є у нас хтось з Бурштина. Власне, я тудою недавно повертався з Карпат, бачив там справжнє море , величезне декількакілометрове озеро біля електростанції. Це десь 80 км від Львова. Кажуть там хороша рибалка. Ми заїхали туди ввечері, чисто засмажити залишки шашлика і допити останню пляшку, не купалися і вудки не закидали. Але так виглядає ніби там гарно. От у мене питання до місцевих чи просто тих хто вкурсі, яка насправді там рибалка. 1. Чи треба платити і скільки? 2. Що можна впіймати, скільки і на що? 3. Кудою для рабалки найкраще заїжджати, якою дорогою? 4. Як там з купанням? Чи дуже багато там людей вдень і особливо у вихідні? 5. Чи є на тому морі якісь бази, де можна було б на пару днів зупинитися, чи може місцеві мешканці здають кімнати?
Відповідь: Бурштин 1. Не треба платити. 2. Впіймати щось нормальне можна тільки у рибгоспі, а так одна тюлька. 3. Якщо зі Львова, є роздоріжжя у самому Бурштині, одна дорога на Калуш ,(права), друга дорога на Івано-Франківськ ,(ліва) посередині стоїть заправка ОККО. Їдеш на Івано-Франківськ, проїжджаєш ОККО і перший поворот наліво коло автозупинки і прямо до каналу, потім повертаєш наліво, там тільки одна дорога, попри канал і впираєшся у ворота рибгоспу далі на вибір платиш і дадуть рибку, або платиш і сам лапаєш в садках там навіть наживки не треба риба гатить на порожній гачок. 4. Купатись не дуже добре водичка грязненька. 5. Баз нема, житла ніхто не здає.
Відповідь: Бурштин а скільки в рибгоспі платиш? і яка система оплати? По кількості вудок що заїжджають, чи по кількості риби що виїжджає?
Відповідь: Бурштин Юра, то напевно дивлячись як її ловити. :-D Якщо прийняти допінг на груди, то вона не тільки виїзджати буде.:mrgreen: