Їздив я сьогодні на Алєкс, і розговорився з менеджером, і в розмові я сказав шо крім того що ми з татом ціле життя на вольцах їздим я ще сказав пра наш ВВ клуб, він дуже здивувався і казав шо ніколе про таке нечув і незнав, я показав йому нашу пластикову картку і він офігів, взяв роздивився і записав собі адресу казав шо зайде бо тоже любить ВВ:mrgreen: Такшо ціни мені нема, я навіть там нас запіарив
Відповідь: Був я нині на Алексі добре добре похвально! може навіть наш злий адмін Мартіні погладить тебе по головці!
Відповідь: Був я нині на Алексі Мені ще трохи важко з іменами... Хто такий Орест? Мама моя купує там час від часу запчастини, бо цього вимагає страховка. Тобто купувати деталі для заміни тільки у підтверджених фірм...
Відповідь: Був я нині на Алексі шо то за така страховка странна? Я як завжди купуї якісь запчастини завжди звоню на алекс і питаю скіки вони коштують, мені завжди аж погано робиться коли я чую ціни на оригінальні запчастини. ніяка знижка не поможе. АВТОСТОП форева
Відповідь: Був я нині на Алексі Клуб має знижку на Алексі на нові автомобілі 5%, я маю намір нею скористатися.
Відповідь: Був я нині на Алексі А де це сказано хто за це домовлявся??? А яку ти думаєш мафинку купляти?
Відповідь: Був я нині на Алексі 5 проц ролі не грає, краще шукай добрих майстрів на сервісах ніж на алекс їхати там ціни космічні а яяк береш бу машину в перший рік не раз на сервіс заглянеш по кишині серйозно вдарить
Відповідь: Був я нині на Алексі Так мова йде про купівлю нової мафини, якшо джета коштує 30 000 тис вічно зелених то знижка буде 1500 також вічнозелених! А на Таурегові вопше мовчу:mrgreen:
Відповідь: Був я нині на Алексі а ви не пробували просто тупо підійти в салон, звісно не там де Ланоси продають і сказати я хочу купити і мене цікавить знижка, таку саму 5% думаю дадуть.