Треба відвезти батькові в село мішок цементу. Задні пружини в мене слабенькі (вже нові замовив, завтра будуть) і зад дуже просідає, тому хотілося б якомога менше їхати з вантажем в багажнику. Отож, постало питання - чи можна купити цемент десь по дорозі? Маршрут: Личаківська - Пасічна - Зелена - Давидів - Звенигород. Питання актуальне до 17.00
Ближче ні, але можна зекономити на ямах - купити цемент в Практікері і поїхати до батька по кільцевій. Тоді машина сяде на відбійники і по рівній дорозі їй нічого не буде, це навіть краще для неї ніж з півмішка цементу по місту з бруківками.
На пасічній ніби якийсь був магазин по будматеріалах, але я шось не вкурсі чи він там ше є. Коли я робив півтора роки тому вдома ремонт, то він був закритий на ремонт
Зелена в районі ДСК, зі сторони де розташований ЛЬВІВМІСЬКБУД є кантора, продають цемент і т.д, Заїзд - якщо їхати з Пасічної тоді проїхати кільце як до рукавички і перший поворот на ліво.
ігор, то є мішок цементу - застели кусок клійонки на пасажирське крісло, "посади" туди цемент, припни його (якшо шось) і впірйод
о то правильно в тебе що не їздять пасажири на задньому сидінні вони точно важать більше ніж мішок цементу та й навантаження в 50 кг то взагалі по моєму не навантаження для будь якої автівки)))))
Вибрав гуртовню біля "Дукат" біля ДСК Тільки мене трохи збили з толку, це не перший поворот наліво з Луганської, а другий Гуртовня "Доброта" в 17.30 вже була закрита Всім дякую
А найкращий варіант був в Давидові купити. Якраз вчора десь 17*30 їхав - і бачив в самому Давидові стояв Камаз на узбіччі і дядько з нього продавав цемент і ше якусь будівельну фігню