чи може хтось подивитися авто на торговій площадці Бернс-Авто

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем serg9, 5 чер 2012.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    всім привіт.
    чи може хтось із одноклубників подивитися автомобіль на торговій площадці у Львові? Авто вже довший час висить в продажі, а продавці переконують що з ним усе в поряді, просто карма щось у нього не продажна.:D
    чи можете заїхати на площадку і предметно оглянути автомобіль? чи то у нього дійсно карма, чи там немає на що дивитися? якщо авто варте уваги, то буду їхати дивитися уже більш предметно. прохання оглянути стан кузова, салона, двигуна, документи, сервісну книжку, прощупати продавця на предмет торгу, і то реального торгу. одним словом подивитись - як для себе :yes:
    цікавить ось цей автомобіль
    http://auto.lvivport.com/auto_peugeot_307_8188394.html
    дуже вдячний за допомогу тим, хто відгукнувся.

Останнє редагування: 5 чер 2012
  2. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    по фото скажу що с першого погляду кидаються в око різні зазори передньої частини,а непродажна може бути і тому що універсали в нас не в моді

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Файна машинка.
    Дійсно зазори капота впадають в око, явна деформація, але не удар, бо бляху не рівняли (по бліках сонця видно).
    Така деформація можлива від неправильного натиску при закриванні, або від температурної деформації. Моя думка, що друге. Мабудь машинка після гідроудару.

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Там зазори капота нерівномірні, особливо біля завіс і замка. Тому вартує капот і перевірити на предмет шпаклювання і тоді виясняти що насправді було з машиною.
    І ще одне, на задній дверці шкло ніби нерівномірно приклеєно. Зліва більший зазор ніж справа. Чи то на фотці такий ефект?

Останнє редагування: 6 чер 2012
  5. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    наразі дякую всім, хто зміг поставити діагноз машині по фото.
    все ще сподіваюся, що хтось знайде можливість подивитися автомобіль вживу.

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    вже на ЛТК писав :) я гляну і відпишусь ;)

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    гляньте і передні крила,з зазорами теж проблема

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці ну у вас і зір. Довго шукав на фото ті дефекти які було описано і незнайшов жодного. Вибачаюсь за флуд. Автор ідь сам і дивись витратиш 200грн на дорогу та сам відчуєш себе в даному пижику і зрозумієш чи підходить тобі дане авто чи ні. Успіху.

9. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    я дивився те авто вже давно - не продається, бо там стоїть подібний пижик трішки в кращому стані, торг можливий (десь до 800 у.о.).
    машинка має кримську прописку - може ще й в тому проблема.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    всі свої оголошення ця кантора переважно супроводжує написом "НЕ БИТ, НЕ КРАШЕН"

оскільки на цьому оголошенні такого напису нема, наводить на певні висновки :)

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Виділив, друга фотка під питанням, тре в живу дивитись...І на фари тре глянути і лобовуху, можливо міняні...

Останнє редагування: 6 чер 2012
  12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ну хлопці цеж не лексус (найменші кузовні зазори), по фото сказати що там нерівномірний зазор між бампером і капотом, та ще з такого ракурсу.... В мене на ренохі передній бампер фіксується двома болтиками на 6 і то по краям біля колеса. На авто треба дивитися вживу хоча я б звернув увагу на наведені вижче зауваження.

13. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Є в когось якісь відгуки про цей салон? Сьогодні там був, є цікаві авто, але невідомо толком в якому стані авта, чи биті чи ні... Ззовні гарні, невеликий пробіг..
    І ще вони хочуть 200грн якщо їхати до свого майстра...

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Бери "толщиномер ЛКП" і вперед - він тобі і покаже бите/небите

15. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    я там міняв своє авто, я задоволений, але там є як биті так і небиті ,усе треба дивитись

16. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Переважно марафєтять і продають =) Такий вже це є бізнес. Хоча бувають і варіанти коли автомобіля явно нічого не бракує, з ЛТК купили більше 2 років тому назад Сеат Алтеа - ніби проблем немає. Тому треба їхати і дивитись наживо

17. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Дивився в них іншу машину http://auto.ria.ua/auto_seat_toledo_10778979.html
    Дійсно не бита і мабуть не фарбована але до ідеальної як нам до європи. Пробіг реально десь під 200т оскільки лівою ногою протерто ковролін і протерта пласмаса шо під ним аж до дирки. Взагалі не уявляю як так можна.
    Такщо купівля в гонял дуже брудна справа. Думав буде як в магазині, сервіс ... А вийшло шо сам просив відкривати, випитував і ЗАВАЖАВ їм. Пижика мабуть уже нема бо дивися універсали також.

18. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    я теж дивився і цього толедо і іншого,і чесно кажучи пробіг скручений у обох,мій пробіг теж скрутили на 27 тисяч

19. imon

imon Новачок

Hyundai
    Перепрошую, ще э можливість залучитися допомогою звідси? У салоні Бернс-авто теж знайшла автомобіль, який підозріло довго не купляють (на фоні досить невисокої ціни) - http://auto.ria.ua/auto_hyundai_tiburon_11563308.html
    Планую подорож із Києва найближчими вихідними, але марно не хотілося би витрачати час. Цікавлять ті самі характеристики: стан кузова, салона, двигуна, документи, сервісну книжку.
    Буду дуже вдячна і в боргу не залишуся.

20. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    я думаю авто непопулярне ,проїжджатиму поблизу ,заїду і гляну

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)