Чи продовжили тех огляд...??? Десь по телевізору оголошували що ТО продовжили до грудня 2010. Шукав по неті документ по якому би було продовження і не найшов. Такий документ мав би бути зареестрований в мінюсті. Може хто попадав на сам документ. а то як завжди наробили паніки ...всюда черги ...бланки то є то нема, а від ДАЇ тре грамотно відбиватись
аналогічне питання, а то в мене дата ТО 6 серпня, планую робити після 15 разом з перестановкою авта на себе... треба якийсь би документ в бардачок, шоб відбиватись від дайців, а то до 15-го ше далеко, а їздити треба
Нічого не продовжували. ТО потрібно пройти до дати, яка стоїть в талоні і графі "Дата наступного ТО". За непроходження ТО в строки, передбачені графою "Дата наступного ТО", тобто за його несвоєчасне проходження передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 340 до 425 грн. Також можуть вилучити талон ТО, строк дії якого закінчився.
штраф передюачений у випадку, якшо ти керуєш авто без ТО. якшо авто стоїть в гаражі/стоянці і ти прострочив ТО, а потім ідеш в МРЕО робити його - някого штрафу тобі не випишуть (хіба попадешся по дорозі на злого ГАЙця). перевірено на власній шкурі - москаль в гаражі без ТО стояв 8 років, два роки тому за "пару гривень зверху" пройшов ТО. така в нас держава. доречі, на талончику ТО так і написано, шо заборонена експлуатація ТЗ бе талона ТО, а не зберігання.
та тобі полюбому треба чекати переоформлення, а то вийде як в мене: за тиждень до продажу зробили ТО, потім я переоформив і помінявся номер.... знов треба
Щось я не в дуплився..... Я теж переоформляв свій пилосос, але за техогляд мовчали. сказали, шо не тре.....
Просто в мене змінився номер, і номер машини не співпадає з тим що на талоні ТО..... ( якби номера не міняв, ніхто б не замітив) при реєстрації мені теж нічо не сказали, но знайшлись добрі гайці які не то шо сказали, а ше й протоколом підтвердили
якщо при реєстрації міняти держномер авта - то ТО треба пройти з новим номером. якшо залишаєш, то ТО не потрібно проходити. в моєму випадку - в мене старий Держномер (5цифр і 2букви). можливо буду міняти, а можливо і ні. але загвоздка в тому, шо немаю зарза бабла на ТО, тільки після 15го (ЗП дадуть)
К*юто..... Номера я міняв, оскільки мафинка з другої області, поки їздю на тимчасовому талоні.... Можливо по тій причині і не казали робити..... Та й проблем з виробленням талону не буде - там буквально день-два через канали..... Але сума то тепер відповідна.... Аж страшненько робиться....
1. якщо в талоні написано пройти ТО до 15-08-2010 - то до 15-08-2010 іздимо і нічо не боїмося 2. якщо в талоні написано пройти ТО 08-2010 - до весь серпень іздимо і нічо не боїмося 3. якщо в талоні написано пройти то 2010 - до 15 грудня 2010р. їздимо і нічо не боїмося. 4. якщо в ДАЇ немає бланків талонів - то оплачуємо податок, оплачуємо послуги ДАЇ за проходження ТО, проходимо діагностику, робимо страховку (якщо закінчилась) і з цим документами катаємось поки не появляться бланки ТО. Наглим дайцям кажемо що нема бланків а в нас всі документи для отримання талона на руках (не забуваєм їх предявити) і нехай він звонить в гаї і виясняє. Повірте не слово, нікуда він звонити не буде.
А от де про це можна прочитати... щоб воно як мінімум в Юстиції було зарееєстьровано. Всі говорять що так є....... і кожен по свому.... Хтось бачив документ який регламентує проходження ТО 2010 року
11. Власники засобів - юридичні та фізичні особи або уповноважені ними особи зобов'язані подати засоби для техогляду у строк і в місце, визначені підрозділом Державтоінспекції за місцем постійної або тимчасової реєстрації засобу. Виглядає - що запис у талоні про проходження про дату наступного ТО відноситься до цього пункту 11. 18. Строк дії талона обмежується датою проведення наступного техогляду для відповідної категорії засобів, зазначеною в талоні. 20. Вилучення талона здійснюється в установленому МВС порядку в разі: використання талона, строк дії якого закінчився;
Помоєму, якщо я не помиляюся, то сертифікат про проходження ТО на СТО дійсний тільки 10 днів!! Після проходження 10-ти денного терміну, ТО потрібно проходити знову... Якщо помиляюсь то поправте будь-ласка, але ніби так і є.
ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 р. N 606 ПОРЯДОК проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів Періодичність та строк проведення техогляду 22. Техогляд засобів незалежно від форми власності проводиться з такою періодичністю: 1) два рази на рік - засоби, призначені для перевезення пасажирів з кількістю місць для сидіння більш як дев'ять з місцем водія включно, та спеціалізовані засоби для перевезення небезпечних вантажів (відповідно до класифікації засобів за категоріями M , M , N , N , N , O , O , O ); 2 3 1 2 3 2 3 4 2) один раз на рік - засоби, призначені для перевезення вантажів з максимально дозволеною масою понад 3,5 тонни, а також спеціальні та спеціалізовані засоби, зокрема автокрани, таксі, автомобілі швидкої медичної допомоги тощо (відповідно до класифікації засобів за категоріями M , N , N , N , O , O ); 1 1 2 3 3 4 3) один раз на два роки - засоби, призначені для перевезення пасажирів з кількістю місць для сидіння не більш як дев'ять з місцем водія включно та для перевезення вантажів з максимально дозволеною масою до 3,5 тонни, а також мотоцикли та інші механічні транспортні засоби (відповідно до класифікації засобів за категоріями L, M , N , O , O ) у такому порядку: 1 1 1 2 у рік, який закінчується на непарну цифру, - засоби, остання цифра року випуску яких непарна; у рік, який закінчується на парну цифру і нуль, - засоби, остання цифра року випуску яких парна або нуль. Допускається проведення техогляду причепів, причепів-розпусків та напівпричепів незалежно від року їх випуску одночасно з тягачем. 23. Техогляд засобів проводиться Державтоінспекцією в такий строк: з 15 січня по 15 грудня - для тих засобів, техогляд яких проводиться один раз на два роки або один раз на рік; з 15 січня по 30 червня та з 1 липня по 15 грудня - для тих засобів, техогляд яких проводиться два рази на рік. 24. Власники засобів - юридичні особи, фізичні особи - підприємці подають щороку до 15 січня підрозділу Державтоінспекції за місцем постійної або тимчасової реєстрації засобу заявку із зазначенням кількості зареєстрованих засобів незалежно від того, експлуатується засіб чи ні, та запропонованої ними дати проведення техогляду. Підрозділ Державтоінспекції після узгодження дати проведення техогляду на підставі поданих заявок складає до 30 січня графік проходження техогляду засобів, які належать юридичним особам. У разі відсутності заявок підрозділ Державтоінспекції самостійно визначає дату проведення техогляду засобів, які належать юридичним особам і зареєстровані на території обслуговування.