Відповідь: Чип - тюнинг А що означаэ двохрежимна прошивка, ы якщо це типу що машина може ъхати у двох рызних режимах, то як вони будуть переключатися?
Відповідь: Чип - тюнинг кольсь читав що переключення на льоту при повному натискання на педаль там під педаль мікрик ставиться.
Відповідь: Чип - тюнинг а що якщо 1.4 то вже якась карма, типу прокляття і нічого там не можна робити?
Відповідь: Чип - тюнинг я над тим питанням мучився рік часу дійшов до висновку, шо не потрібно таке робити. краще машину поміняти.
Відповідь: Чип - тюнинг ХМ я майже прочіпувас свого соболя там комп Мікас7.1 версія прошивки 353, а ти кажеш не вартує. то просто не хочеться знов стільки часу тратити на то всьо і заново вникати хотів би щоб хтось пошив і поставив.
Відповідь: Чип - тюнинг Німці випускають прошивки під усі мотори. На моновприсковому 1.4 можна лише прошивкою отримати +10кВт, а на "нормальному" вприску - ще більше. А от зприводу дворежимної я б не був так певен - не вірю я що воно може нормально працювати. Краще вже зробити одну, але нормальну. Скажімо, до 4000 обертів - стандартна, а з 4000 - "гонка" - більше бензину, інший кут запалювання тощо....
Відповідь: Чип - тюнинг +10кВт 20 кВт дасть велику різницю? я не думаю то не вартує платити пару сотень баксів за атке щастя
Відповідь: Чип - тюнинг 10кВт це 13к.с. - думаєш ти не відчуєш "зайвих" 13к.с.? Чи варто воно кількох сотен - вирішувати кожному. Але не забуваємо, що потужність складається з багатьох факторів, кожен з яких сам по собі може давати зовсім мало.....
Відповідь: Чип - тюнинг так але якшо просуумвати весь тюнніг то простіше буде купити іншу машину з потужнішим мотором
Відповідь: Чип - тюнинг Переключатися режими будуть на кнопку! але щоб їх зробити потрібно доставити ще один комп на машину!
Відповідь: Чип - тюнинг ти мені розказув про тіпа який через ноут міняє подачу палива як таке замутити?
Відповідь: Чип - тюнинг Не всі машини ти компом будеш керувати! тільки ті які можна, а щоб то знати треба характеристики машинного компа знати! А щоб самому чіпувати треба знати де той чіп впаяти, а чіп вже можна замовити!