Цікаве рішення для вогнегасника

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Nick Wolf, 20 кві 2010.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Купив би тримач для вогнегасника. Щось я шукав щоб разом такий тримач продавався з вогнегасником чи окремо, то не знайшов. А книжка пише, що вогнегасник має бути у салоні. Ось знайшов таке фото тут на форумі. Порадьте, де такий тримач купити чи то самому потрібно "ліпити"?

І загалом, цікаво, де хто возить вогнегасники. В мене універсал, то багажне відділення вважається частиною салону чи ні? Кожен продавець смугастих паличок може трактувати це по своєму мабуть... Хоча салон є салон, як не крути. Тим більше у "не дай Боже ситуаціях" ось таке місцезнаходження вогнегасника як на фото є найопримальнішим.

2. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    гарно. бачив таке здебільшого в спорт-раллі карах...
    бачив, що такі кріплення продаються разом з вогнегасником. навіть десь бачив у Львові... тільки не можу згадати де (

3. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    В мене такий вогнегасник купляв роки 2 тому(вже непомню в якому автомагазині), він продається разом з тим тримачем (жовта пласмаска), ціна в районі 30 грн. Вожу його в багажнику разом з аптечкою.
    На фотці вогнегасник (а точніше тримач) скоріш за все закріплений якимось саморізом або просто лежить на килемі.

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я думаю, гарно закріплено. Не та машина, щоб просто лежало :) Цікаво загалом, я не бачив таких кріплень. А в багажнику не можна возити. Книжка пише, що потрібно вогнегасник і аптечку возити в салоні :) До речі, кожен вогнегасник має термін використання і повинен проходити повірку чи як там її кожні два роки якраз, наскільки я пам'ятаю. Якщо не так, поправте.

5. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    чесно кажучи то пародія на вогнегасник біль схожа на болочнік з монтажною піною і пломб на ньому ніяких нема.

• Подобається Подобається x 1
  6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Головне аби ПСПшники не домахувались як на мене. Але і ситуації всілякі можуть бути, не дай Боже, звичайно...

7. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Згідний! з такими китайськими чудами маєш височезні шанси. що в (Не Дай Бог) найвідповідальніший момент прийдеться рвати ківти з клумби і засипати пожежу ними і землею (спостерігав таке нещастя колись на пл. Петрушевича. загорілась машина в корку. власник витягнув такий вогнегасник. в ньому відламалась голова і посипався порошок... всі навколо кинулись до клумби з чорнобривцями (колись на Петрушевича була. до ремонту бруківки) і засипали двигун землею з квітами... асоціація авто з могилкою була дуже стійка)

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В мене вогнегасник в салоні між сідухою і порогом. В дорозі його не видно тай не заважає і якщо що (тьфу, тьфу, тьфу) то під рукой.

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Вогнегасник з тримачем - базар в Кривчицях. Як на мене хороший вогнегасник з пломбами. Тримач з металу.

Купив собі такий. Спочатку возив між сидіннями, потім причіпив тримач до панелі. дуже зручно. вечором закину фоти.

10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Аптечка в бардачку, вогнегасник під сидінням водія. Щоб не калатав (якщо тонкий), то можна якесь гумове кріплення до рами сидіння придумати.

11. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Ну реально це не вогнегасник..а так "пукалка")))на палочці.. а ще то місце.. пасажирам незаважає???

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    аптечку можна возити в кишені дверей, а вогнегасник якшо з кріпленням то можна під торпедо причепити зі сторони пасажира (не вкурсі чи вийде але я би перше куди би пробував припасувати так то там)

Ти вже водій?
    В гаражі в тебе Бора і Заз то шо ти зараз на запорі ганяєш ?

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене немає місця ні в бардачку ні під сидінням водія :sad: Ні навіть збоку сидіння. А під сидіння я би і не хотів. Ще вискочить під педалі і що тоді. Аптечка в кишені дверей. Цікаво подивитися фотки, хто дописував, які маєте кріплення і де для вогнегасника.

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Є нормальні вогнегасники в продажу з індикатором тиску, опломбовані, відповідають нормам. Я думаю на щось вони таки розраховані. Правда, не бачив я з кріпленнями. А ось це місце, що на фото, це ідеальне мені здається, бо пасажирки з довгими ногами бувають, але з такими товстими не ;) Тому чіпляти треба збоку, а не під бардачок. Там то точно буде заважати довгоногим.

15. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Одного разу бачив по ТВ передачу про тестування вогнегасників...До речі, тест проводив Мочанов під спонсорством відомого автожурналу. Те, що побачив - вразило... Жоден з рекомендованих "автовогнеасників" не справився з палаючою шиною (навіть ті що з датчиком тиску)!:diablo: Ефективними виявились лише вогнегасники розміром "ті, що в офісах по кутах стоять":D А їм важко буде знайти місце в салоні і взагалі якось не по "фен-шую" такий балон з собою возити. Отже, все про що ми тут говоримо - КОМПРОМІС, САМОЗАСПОКОЄННЯ та ВІДМАЗКА від тої худоби,що пасеться на асфальті!!!

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Власне отак причіпив. Окремо, на два гвинта, кріплення і, потім, вогнегасник. Посалону не літає, не мішає і, в разі чогось, під рукою.

2Демо, так на колесах. Так на 1102 ;)

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    а ти в своєму Універсалі в багажнику відкрий бокові дверцята. так-так - ті що збоку, пластмасові і там побачиш місце на аптечку і вогнегасник. Заводське

18. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я наприклад там і сховав.:hi:

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А можна фото? В мене машина після такого кулібіна, що там не те, що немає такого, там ще багато чого не було :) До речі, а як щодо того, що це не салон, а багажне відділення?

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    багажне відділення салону)))))
    фотки потім. ніч.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)