Сьогодні до мене приЇхав товар ( є каталог по тюнінгу авто ) можна на місці вибрати собі цей нюас, який постійно сниться.Ще є передні решітки без логотипу на дві фари Гольф 2.Для себе замовив,на джетту якість супер. Різна оптика ( тюнена).По GTI спойлерам,по одному на авто. Народ набігай,по черзі.
треба каталог глянути,я завтра відзвоню.Але тюн просто пісец,дуже багато оптики.Для наших буде халява.
Каталог,взяли вибрати собі оптику.То що я вже побачив є на всі VW,але пока на Сірків не бачив. П.С. Не розумію, невже нікому не потрібна ГТІгуба під широкий бампер.Тож такий дефіцит
Треба лінзову оптику на джету і гольфа. Ще може маеш губу на широкий бампер і пороги. Скинь номер тел в ПП
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11352458&p=4&p=0 Тут можна глянути,будь що з того можна замовити.Приблизно до 10.01 маю скинути замовлення.
губа в упаковці під логотипом JOM,можна зробити висновок.Зроблю фото і виставлю на своєму авто.Це решітка тюн без логотипа і ГТІ губа.
В наявності:наразі 1ком.губи ГТІ МК2 під широкий бампер (якість супер). Решітка тюн на дві фари Гольф 2 без логотипу (2 шт)
пацани,комплект спойлера широкого бампера ГТІ Гольф2,Джетта2,під замовлення вже.І в наявності одна решітка гольф тюнінг дві фари
Щось я не розумію,що не потрібно.Завтра приЇде партія товату,хто що замовляв ,дзвоніть,приЇзжайте, товар просто супер. Фото зроблю.