ДАІ м.Львова - бандитське угрупування

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Yuzer, 14 жов 2012.

1. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Останнім часом у Львові відбулись і продовжують відбуватись резонансні події навколо водіїв і інспекторів ДАІ. Оскільки тема важлива, вона доводиться до відома учасників водійських, автомобільних і інших форумів. Викладаю текст листа, який був розісланий у ЗМІ:
    Водії! Будьте обережні, особливо при зустрічі з інспекторами Калиновським, Гутником, Гуцуляком - це безсовісні фальсифікатори, ви ризикуєте позбутись водійського посвідчення або значної суми грошей. Не передавайте їм документи в руки, не виходьте з автомобіля, вимагайте проводити огляд на алкоголь на місці зупинки транспортного засобу. При потребі їхати на експертизу беріть з собою своїх свідків

2. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Згадані події у наркодиспансері ще не закінчились. Зараз повідомляються всі ЗМІ, вище керівництво МВС. "Дорожній контроль" і надалі спостерігає факти фальсифікації оглядів водіїв у наркодиспансері і всіма силами намагається протидіяти незаконним діям працівників даі і лікарів диспансеру. На активістів Дорожнього контролю чиниться тиск з боку невідомих осіб. Їх, швидше за все, викликають інспектори даі, коли бачать активістів ДК біля наркодиспансера:

http://www.youtube.com/watch?v=Wu1FQcAu9VM&feature=player_embedded

Всю інформацію по даному питанню направляйте в лічку.

3. kym

kym Аксакал

a 100
    як міліціянти будуть дальше так продовжувати організуйте масову акцію протесту шоферів методом забиття машинами площі і всіх вулиць коло обл.управління МВД з плакатами і телебаченням і сигналами на пів години - годину думаю багато підтримає таке.

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Було б дуже добре, як би активісти залишили свої номери телефонів.
    Оскільки така "камєтель" з тими Хоробрими Улічними Йінспекторами, то не завадило б вразі чого отримати консультацію.

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Давайте об*єднаємо усі Львівські автомобільні клуби, зробимо акцію протесту, підключимо ЗМІ.

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я тільки за. Що потрібно робити?

А де кляті ЗМІ? Де той самохвалебний експрес, де зік? Чого це вони хвости попідтисли? Щось я нічого такого не читав в них останнім часом. Як завжди, мабуть, боряться з вітряками, лише на це їм вистарчає моці.

7. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Ось факти, які відомі мені:
    - на 24 жовтня запланована прес-конференція УНІАН по цьому питанню.
    - ЗІК брав інтерв"ю в активістів Львова, також до них щодня дзвонять репортери інших ЗМІ. Коли це все дадуть в ефір - не знаю...
    - у вівторок (16 жовтня) запланований візит міністра МВС для участі у відкритті нового відділення міліції на Сихові. Під час цього візиту активісти планують вручити йому особисто в руки звернення по цій ситуації. Там мають бути багато ЗМІ (як регіональні, так і загальнодержавні)
    - всі найактуальніші новини в цій темі

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Цитую з http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=76&t=24885&start=75:

ЗІК продажні, вони по одному "щелчку" Мицака - начальника ДАІ, приїхали в міське ДАІ за 10-15 хв., а на нас вони не реагують.
    Є вихід на канал НТА, по рекомендації там нас мають приняти якщо задзвонимо.

Кінець цитати.

Особисто натикався на проплачені піарні яко "новинні" матеріали на сайті ЗІКу, де про деяких людей співали просто такі оди, що ого-го, а ця людина реальне гамно по життю. Також особисто пробував підключити як ЗІК так і Експрес в одній ситуації щодо протистояння з деякими представниками козловлади - навіть не додзвонився на їхні "хвалені" гарячі телефони. Постійно "зайнято" або трубки не беруть або поза зоною (ЗІК - зе-і-ка?). Так що львівські ЗМІ тут навряд чим допоможуть.

Дивує нульова реакція форумчан - невже немає що сказати в даній ситуації?Хоча б сказати... Ми з кумом та кіндером не поїдемо ж нікуди лише втрьох.

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Я приїду. Коли і куди ?

10. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    наразі найближчі "відправні" точки - приїзд міністра і конференція уніан. Якщо вони не дадуть нічого - треба буде піднімати бунт...
    Найкорисніше, що зараз можна робити - якщо десь у Львові побачите інспектора Калиновського (автомобіль ДАІ №1006) - написати про це в темі ДК, на яку я давав ссилку - щоб до нього виїхали активісти і не дозволили розвести ще одного водія

Останнє редагування: 15 жов 2012
  11. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    А ви пробували з всіма матеріалами, в тому числі копія заява-звернення до Мицака, звернутися в прокуратуру.Бо ДАІ не поможе. тому що своїх "годувальників" вони втрачати не будуть.

я б тоже підійшов, якщо мене не відправлять в відрядження.

12. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    робота по Львову ведеться, але вона зі зрозумілих причин на форумах не афішується.
    На рахунок звернення в прокуратуру- є підтримка депутата Верховної Зради Москаля Г.Г.:

- фото головних інспекторів-фальсифікаторів (їздять на патрульному автомобілі держ.№ 1006):
    Калиновський Тарас Іванович

Гутник В.Є.

Якщо Вам ці інспектори десь зустрінуться (але потрібна впевненість, що це саме вони, бо на тому автомобілі може інша зміна їздити) - пишіть смс з точною адресою розташування наряду на номер 0676760225 (в тексті має бути: Калиновський патрулює на вулиці/перехресті там-то і там-то.... Цей номер тільки для СМС)

13. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Я думаю що багато водіїв з ФВ клубу приєднаються до акції протесту. Просто треба конкретно написати коли і де треба бути.
    Плюс до того треба більше інформації про цей патрульний автомобіль. Яка марка колір. Ми ж не будемо звіряти номери усіх патрульок Львова і області.
    І крім того звернення до міністра теж підписало б багато людей.

14. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    це срібна лада-десятка

15. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    То там планується якась акція на вівторок 16 жовтня чи ні?

16. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Точної інформації на форумі не викладають, по ходу має шось бути... Обговорення тут

17. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    А взагалі-то я б пропонував ДК зробити такий собі штаб надзвичайних ситуацій. Якщо шось сталося, наприклад зупинив Калиновський/Гутник, пробує щось шити, то водій відправляє смс на якись номер і звідти розсилається смс усім хто є в списку, для того щоб усі хто є поблизу і має можливість підїхати приїхали і були свідками усіх дій.
    Думаю декілька таких рейдів і проблема буде вирішена.

18. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Така смс-розсилка існує між активістами ДК, але номер для посторонніх не афішується - для того, щоб не тільки чекати допомоги від інших, але і самому бути в змозі допомогти комусь. А то, якщо номер буде викладений в вільний доступ, буде в багатьох спокуса навмисно порушити, а "якщо щось, то ДК відмаже...".
    Зараз ситуація з Калиновським трохи інша, тому викладено інший номер, щоб ліквідувати того гада і його схему фальсифікації...

19. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Інтерв'ю ТК ZIK - про фальсифікації ІДПС Калиновського Т.І.
    ZIK не випускає цей матеріал в ефір оскільки канал працює на начальника ДАІ м.Львова Мицака Б.Ф.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vFfhmICXRyI[/youtube]

20. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Зрозумійте мене правильно

Зрозумійте мене правильно, хочу зрозуміти логіку.
    Я виходжу з незамотивованої сторони питання.
    Якщо ДАЇ лапає ніби порушника з алко чи нарко сп*янінням, звісно (тут мови нема) хоче хабар у вигляді грошей і людина яка не хоче "качель" платить, щоб комфортно їхати далі. Принципові їдуть в диспансер здати аналізи, щоб підтвердити результат (фальсифікований) згідно цієї теми.

А тепер про мотивацію та логіку.
    Нехай ДАЇ має схему з головним лікарем Льв. обл. Кабанчиком, з лаборантами та лікарями в диспансері, зі своїми в управлінні, зі своїми свідками по виклику. Цепочка людей велика, ділитися прийдеться з багатьма.
    Коли людині фальсифікували сп*яніння (доведений факт згідно експертизи), в неї вилучають права, подають документи в суд і позбавляють прав на певний термін та людина мабуть ще й платить штраф.
    А що в цьому випадку мають (ця цепочка фальсифікаторів)???!!! Вони хіба в цьому випадку можуть мати премію за виконання.
    Де тут мотив робити таку (небезпечну) схему ДАЇ??? Залетіти через якусь авторитетну людину ніби порушника можна легко, попасти в ЗМІ як зараз роблять можна легко, а де "навар" заради чого їм це робити?!

Повторюся, я не спростовую, що це все туфта, а де мотивація ДАЇ працювати по цій схемі?

Пояснили мені люди, пройти незалежну сертифіковану експертизу можна легко і безперешкод в будь-якій дільниці, спробую на днях знайти час і перевірити на собі!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)