Сьогодні святкуватиме своє день народження один з наймолодших, найактивніших, найпродвинутіших і найневгамовніших учасників нашого клубу КІТ Олександр. Бажаємо тобі здоров*я, швидше пересісти з двоколісного на чотирьохколісного з запаскою в багажнику, бажаю щоб світило якомога частіше зелене світло на твоєму шляху, щоб мрії збувалися, а друзі тебе оточували і помагали здійсненню твоїх мрій! :grin:
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю, міцного здоровя, і успіхів в житті :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю, нехай щастить, а пересісти тобі бажаю неважно на скільки колісне (2 чи 4), головне шоб мало не менше 100 коней.
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Дякую-дякую! З нагоди мого дня народження сьогодні відбудеться позачерговий з"їзд???
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Моє котенятко! Вітаю тебе ще і тут!! зайшла на форум щоб створити тобі Вітальну тему,.. а вийшло що я вже чи не десята тебе вітаю на вже створеній.. Як добре мати добрих друзів це свідчить що тебе тут шанують, люблять та пам"ятають, значить ти на правильному шляху Бажаю тобі досягнень всього наміченого, здоров"я і- мрій! вони принесуть тобі натхнення і неординарні рішення. Я дуже горда тобою, ти просто досконале створіння !
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! ВІТАЮ!!! ура!!! з поверненням і міцного здоровя, зеленого світла, і по менше продавців полосатих палечок!!!
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю! всього найкращого! і щоб в тебе поскоріше появилися колеса, щоб немучив свої ноги!
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Вітаю, хоть тебе я і не знаю!:grin: А торти я люблю желейні (вибач за наглість).:smile:
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Приєднуюся до вітань!!!!!!!!1 Всього тобі найкращого!!!!!!!!!!1
Відповідь: Давайте привітаємо КІТа Сашу! Е, нє чувак, так діло не піде! Приєднується він, аж 8го числа! Ти совість маєш? З такої нагоди ти привітання мав написати аж на сторінку!!! Ладно, жарти-жартами, всеодно дякую!