Дусить жаба викладати за комплект двірників до Леона 400 грн. Вичитав, що міняють самі резинки на щітках. Питання - де купити ті резинки, і наскільки складно чи просто їх поміняти? Вартує з тим звязуватись взагалі?
Я вже так 4 роки роблю на 3 різних машинах резинки купляю на Зеленій авто коло. Міняю 2 рази в рік осінню і весною.
купи собі нормальні щітки. найкраще valeo (років 5 прослужать) або trico і забудеш про проблему на довго, та й працюватимуть гарно
валео 600-680 грн за пару бош 300 А резинки гривень 30 напевно коштуватимуть... Тому й зацікавився питанням А як їх замінити?
Замінити їх не складно просто після заміни ти получиш пародію на двірник і через пару днів купиш нові, перевірено на власному досвіді.
Бред якийсь пишете, якщо пластмасовий корпус то та в мене були такі боші, якщо звичайний каркасний то я не бачу проблеми.
я в себе і на безкаркасних міняю і все норм.Беру в себе Алку каркасну щітку і з неї перекидаю резинку або купи в мене БОШ безкаркасні 270 гр за 2шт
Купив за 45 грн якісь made іn ЕU StarLine для проби ... уже третій місяць труть по тій нашій хляпанині нормально. За ті гроші можна 10 купити і кожен місяць міняти.
Досраки то всьо. Як можна купити щітки за 400-500-600грн ???? Купив самі дешеві безкаркасні в ашані по 60грн. Труть нормально. Коли погано труть теж не міняю. хіба вже шкрябають металом або пластмасою по склу. Скіки там тих дощів))) Не так часто ними користуюся. До того купляв завжди звичайні каркасні Алька по 30грн. Раз в рік міняв і не парився.
Замінники є! Їх робить Bosch -- 3397007099 Swf -- 119.404 Там кріплення специфічне, в принципі як і в більшості нових авто Uploaded with ImageShack.us
Напишу і від себе декілька слів. Двірники на Б6 ще дорожчі, можу дозволити собі купити нові, але не бачу потреби витрачати гроші марно ! На "Алексі" є в продажі оригінальні гумки до двірників. Продаються окремо (по одній штучці) + в комплекті до них йдуть дві пластмасові заглушки до безкаркасних двірників. Оригінал є оригінал, і хто б тут що не писав про "Алки", "Ашани" і т.д. Пишу це, виходячи з власного досвіду, так як на даний момент маю вже третього (за ліком) Б6, починаючи з 2006р. І на всіх успішно замінюється робоча гумка раз в рік. Останній раз купував тиждень тому на "Алексі" за 130грн/пара. По заміні теж не повинно виникнути особливих труднощів.
ти бачив, які в леоні двірники? в якісь ше машині такі є? проїжджав нині по зеленій, заскочив на базар, купив резинки, завтра спробую поміняти, подивимся шо вийде.
Хм ... цікаво як то тими щітками ср..ку підтирати...... Думаю оригінальним Бошівським безкаркасним папером буде ліпше