На цих вихідних планується свято на 18 чоловік 2 дні. Хотіли з палатками їхати на озера, але погода підводить. В Карпати на бази їхати далеко і влом. Питання: де недалеко і недорого щоб криша над головою була і шашлики пожарити? Дякую.
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Класні і недогорі бази є в Гребеневі,і не далеко, там і навіс є з мангалами. Також непогано біля Сколе в Тустані, але там хіба в приватному секторі можна приміститися.
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Село Родатичі Городоцького району база "Чарівна долина" з людини 5 грн. і за біседку з мангалом 50...
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Привіт :razz: Дуже класна база біля Львова (десь 30 - 35 км) називається "Узлісся", там є озеро з пляжом (чистеньке), супер альтанки з мангалом всередині на випадок дощу, і взагалі приємно. Їхати треба по Зеленій, як в "Бухту Вікінгів", але трошки дальше. Там є щось типу готелю - скільки то коштує на знаю. Я тобі скидаю ссилку - дивись сам, там і телефони є. Гарного відпочинку www.baza.lviv.ua
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Привіт Ми там святкуємо річниці фірми. Там ще й пейнтбол можна замовити. В минулому році були і в цьому вирішили туда само Тільки не знаю, як по грошам
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Класно, але дорогувато, тільки за в'їзд з людини по 50грн, а так класно, мені здається Бухта Вікінгів не дорожча
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Трохи дорого.:roll: Згідна. Але якщо живеш в їх готелі, то напевно, за вїзд не платиш. Бухту не люблю - зависока концентрація "галицької ЕнтилІгенції"
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Прикольна.:razz: Шеф кльовий :razz: Києвляне поїдуть на теплоходику кататись, а львівяне в Узлісся пейнтболитись. А я і туда і туда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Зараз вакансій немає. :-| Але хочеш - скинь резюме на мейл, ми час від часу когось шукаємо :-D
Відповідь: Де можна гарно відпочити? А чим фірма займається? (ну, крім пейнтболу там, і всього решта...) Може, фірмі якраз потрібен юрист-вагеновод?
Відповідь: Де можна гарно відпочити? гольфовод+скіроковод+пасатовод+всі інші (волькс)вагенивод=вагеновод.;-)
Відповідь: Де можна гарно відпочити? Привіт До речі, планую можливо поїхати в Тайланд. Можеш щось порадити? Я розумію, ти в туристичній фірмі працюєш